Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość blippppppppppppp

Jak to jest z wysyłaniem paczek? Przytrafiła mi się dziwna sprawa!

Polecane posty

Gość blippppppppppppp

Wymieniłam się z kimś na pewnym portalu. Ja wysłałam jej ubrania, ona mi kosmetyki. Kosmetyki doszły po 3 dniach. Dziewczyna twierdziła, że ubrania jej nie doszły. Więc po 2 tygodniach można zgłosić reklamację. Wybierałam się na pocztę i akurat dostałam wiadomość od tej dziewczyny, że paczka została odesłana do mnie spowrotem. Więc ona powinna dostać awizo, że paczka doszła a później awizo powtórne. Powiedziała żebym wysłała jej jeszcze raz paczkę, tyle że byłam na wakacjach i teraz zwyczajnie nie mam pieniędzy (studiuje). Żeby paczkę odebrać musiałabym zapłacić 15zł (dopłata). Dziewczyna dzisiaj napisała mi wiadomość, żebym jej wysłała to, albo kasę za kosmetyki (80zł + 14 przesyłka) bo inaczej zgłosi sprawę na policję. Twierdziła, że rzekomo była na poczcie zapytać o tą paczkę w ciągu tych 2 tygodni i nic nie było. Co w takim wypadku zrobić? Musiałabym za 15zł odebrać paczkę i dodatkowo zapłacić ponownie za przesyłkę:O to jakiś kosmos.

Gość nie wysyłaj, ma pecha i nie
ma prawa straszyc cie policja, to ona zawaliła sprawe.

Gość ktos cie obgaduje
powiedz jej, że jak ci da kasę za przesyłę to wyslesz, masz potwierdzenie z poczty ze nie odebrala, wiec nawet jak ci sprawe zalozy to jestes na wygranej pozycji

Gość blippppppppppppp
tyle, że ona zamiast kasy chce mi wysłać jeszcze kosmetyki na tę kwotę 25zł.. a mnie kosmetyki nie ratują bo ja nie mam kasy..

Gość ktos cie obgaduje
to jej to powiedz, ze najzwyczajniej w swiecie nie masz kasy na wysylke i nie bedziesz jej miala jesli ona ci jej nie odda