Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nbgfcdrd

dziwne smsy ! doradzcie

Polecane posty

Gość nbgfcdrd

mój chłopak dostaje dziwne smsy od nr 71.. 73.. o tresci np sliczna blondynka napalona czeka na twój znak slij smsm o tresci znak na nr 71.. lub znaleziono dwie chetne nomfomanki z twojego regionu slij sms o tresci chetne na 73.. , lub czesc tesknie za toba odezwij sie do mnie slij sms o tresci tesknie itp. co te esy moga oznaczac? pomozcie bo nie daje mi to spokoju.

twoj chlopak wczesniej pisal do sextelefonistek i tera dostaje smsy z reklamą. To moja pierwsza wypowiedź , prawda że mądra?

To może znaczyć, że kiedyś coś ściągnął, np. jakiś filmik i teraz go operator bombarduje eskami.

Gość hbfgxzzfdfdzvf
najprawdopodobniej zarejestrował się na jakims portalu i podał zeby mu podawali telefonicznie "promocje"

Gość pytanie rzeka
najprawdopodobnie gdzieś wysłał esa i już mają jego nr w bazie danych. Chciał się zabawić:) współczuję

Gość noa lat30!
nic z tych rzeczy jestem kobietą a sama dostaje takie smsy odnośnie sex chatów napalonych na mnie lasek itp :) to tylko tzw chwyt marketingowy nie ma sie czym przejmowac;)

Gość radze sie zastanowic nad wieno
heheehheheeh Twoj chlopak dostaje takie smsy bo kontaktowal sie z jakimis sekstelefonistkami. Teraz maja jego numer w bazie i wysylaja mu reklamy:D Ale debil z tego Twojego faceta. Tak wpasc:)

Ja też dostaje podobne smsy, ale w jego przypadku mogły wziąć się nie bez przyczyny. Pogadaj z nim. ;)

Gość radze sie zastanowic nad wieno
noa lat30! bo pewnie ktos wysylal juz cos z Twojego telefonu.

Gość goniąca aferki
Wyluzuj, wiele osób dostaje takie smsy, najlepiej je zignorować i tyle.