Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brzoskwiniowaherbata

INTRYGUJE MNIE PEWIEN NIEZNAJOMY

Polecane posty

Nie mogę przestac myślec o pewnym nieznajomym. Od jakiegos czasu widuje pewnego chlopaka. Od pierwszego naszego spotkania zauważyłam że mi się przygląda więc sama zaczełam zwracac na niego uwage. Ale potem odniosłam wrazenie, że juz nie jest mną zainteresowany więc postanowilam o nim zapomniec. Niedawno dostrzegłam że on znow zaczął sie mną interesowac. To chora sytuacja bo i tak nigdy się nie poznamy a ja teraz nie moge o nim przestac myślec. Zaczynam juz wariowac. Nie wiem jak sobie poradzic z tą sytuacją.

moze ktos ma inna rade

Gość beskitu
a dlaczego nie nawiniesz z nim jakiejś bajery??? zagadaj z nim :)

Gość agusiawrozu
Autorko, powiem Tobie, iż nie wiem dlaczego napisałaś, że nigdy nie poznacie się. Chyba że jesteś w związku, to rozumiem. Jeśli oboje jesteście wolni to powiem Tobie, że niewinny uśmiech z twojej strony skierowany do niego itd będzie dla niego takim znakiem, że jesteś zainteresowana jego osobą. On zobaczy zielone światło i wtedy może rozwinie się cos więcej. Powodzenia:)

agusiawrozu nie wiem jak ON ale ja jestem wolna, jednak nigdy nie uśmiechne się do niego, po prostu w jego obecnosci dostaje paraliżu, nawet nie potrafie na niego spojrzec.