Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ryzy rydz

czy slub o 15 to za wczesniej

Polecane posty

Ja mam ślub o 13. Do fryzjera jestem umówiona na 8:30, na 11 przyjeżdża kosmetyczka do mnie do domu. Napewno zdąże ze wszystkim i nie będę miała za dużo wolnego czasu na stresowanie się:)

Gość ole jaka porazka
nie jestem ze śląska :P głupia pindo :classic_cool: śniadania u was pewno też nie jedzą :P czekaja do 18 ze wszystkim bo przeciez nie bedą żreć :P jeszcze dodaj ze wszyscy byli zadowoleni i mówili ze było super :P hahahahahaha wmawiaj sobie dalej ze twoje wesele było najlepsze na jakim byli :P

Gość vdssd
Wiesz to że u was goście 2 dni przed weselem poszcza bo muszą się nawpierdalać to wasz problem. Do nas goście przyjeżdżają wyspani i najedzeni. A jak słucham argumentów że ślub ma się raz w życiu i dlatego trzeba się wybawić jak najdłużej to nie wiem czy się śmiać czy płakać. Ale cóż hołoty się nie zmieni także żyj w przekonaniu że to twoje wesele było super wypasione.

Gość ole jaka porazka
glupia jesteś kazdy by zgłodniał i to bardzo bez poszczenia o 12,30 trzeba wyjechac wiec po 2 sniadaniu pozniej masza i zamiast po mszy obiad o 15 to zapierdalanie do swojej chaty na kanapke badz szwedanie po knajpach za obiadem :P napisz po prostu ze chciałaś zaoszczedzić na obiedzie i zaczełaś od kolacji :P ps. u mnie nikt nie posci zeby sie nawpierdalać nie sadź innych swoją miarą za to jada sie regularne posiłki obiad o 15-16 nie poźniej :P

Gość mamcia stasia
ostatnio byłam na ślubie w gliwicach i był o 10!!! impreza zaczęła się o 12.30 i trwała do 2 w nocy. To była masakra..wszyscy wymęczeni..jeszcze z hotelu do kościoła była godzina drogi więc trzeba było wstać koło 6 żeby się wyszykować...masakra

Gość vdssd
Nie nie oszczędzałam na weselu miałam 5 posiłków za talerzyk płaciłam więcej niż ty za całe wesele. U nas goście jedli posiłek o godzinie 17.30 i nikt nie był głodny. Wszyscy co byli z daleka przyjechali w piątek nocowali w hotelu i mieli zapewnione posiłki. Reszta gości była z okolic mojego miasta więc jedli u siebie w domu. Więc nie wypowiadaj się na mój temat jak nie masz o mnie zielonego pojęcia ograniczony człowieku.

Gość ole jaka porazka
ojejuś płaciłaś za talerzyk wiecej niż ja za całe wesele ojejku jejku nie zbankrutowałaś głupia piczo? napewno teraz wszyscy wspominają jak te 5 posiłków na ktore nie oszczedzałaś buhahaha o ja pierdziu ale ubaw mieli :P

Gość też
"głupia pindo" "o ja pierdziu" "głupia piczo" Czy ole jaka porazka jest kobietą? Aż dziwnie się Ciebie czyta :o

Gość vdssd
Wiesz co nie będę z tobą dyskutować bo to nie ma sensu. Twoja płytkość, i niski poziom inteligencji i tak nie jest w stanie przetworzyć pewnych kwestii. Wracaj człowieku do swojej świata bo tu na forum wzbudzasz u większości politowanie nad swoją ograniczoną osoba.

Gość ole jaka porazka
jak to by było jak by mnie nie było , jak by to było gdyby się nie wydarzyło :P ojej jaki ja niski poziom prezentuję hahaha za to wy wzleciałyście ponad szczyty hahaha ps. spłaciłaś pindo już ten kredyt zaciągniety na ten talerzyk co kosztował wiecej niż moje wesele ?:P

Gość vdssd
W porównaniu do Ciebie sama płaciłam za wesele i nie musiałam brać żadnych kredytów. Także współczuję, że rodzinka twoja musiała brać kredyt na 10 tyś będzie spłacać całe życie . Ty będziesz z wdzięczności im odrabiać swoje wesele w polu. Żegnam polską wieś.

Gość ole jaka porazka
znowu pindo pieprzysz :P na pewno sama zapłaciłaś z kieszeni i na kredyt starych buhahaha nie pogrążaj się :P wklej fote z tej wypasionej impry daj szanse nam biedocie ze wsi choć popatrzeć na te rarytasy ::classic_cool:

Gość ole jaka porazka
a tak po za tym 10tys na wesele i za to miałas te talerzyki na wypasie ? to chyba w remizie na 10 osób :P

Gość vdssd
Nie będę się zniżać do twojego poziomu. A dla Ciebie dobra rada wracaj na polem bo nie zarobisz C na chleb z masłem .

Gość ole jaka porazka
i co łyso ? wyszło ile to sie za to wypasione weselicho w remizie zapłaciło hahaha pewno sama teraz po polu latasz i odrabiasz buhahaha

Gość bum czikibum
o 15 za wcześnie??? :D zabawne. Byliście kiedyś u ślązaków na weselu które byłko w kościele o 9 rano? a potem o 17 do domku of kors ale teraz odchodzi się już od takich zwyczajów. Ja mieszkam w woj śląskim i wcześnie to jest np 13 a późno 17

czasami nawet nie ma sie wplywu na wybor godziny.u mnie w parafii ksiądz pozwala na slub od 11 do 15, bo potem sa jakies sobotnie uroczystosci (nowenna, rózaniec???) Nie jest chetny tez na udzielanie slubow w niedziele.

Gość kdsnnvinvffdas
U nas na północy ślub poniżej 15 jest nie do pomyślenia i uważam , że jest to dobre rozwiązanie. Nikt na weselu nie jest zmęczony bo wszyscy goście mogli się wyspać. Zabawy kończą się o 6 rano ale wszyscy się bawią a nie myślą kiedy do domu bo padam z nóg.

Gość i po weselu
ja byłam wczoraj na weselu gdzie ślub był o 15 w kościele, w woj, śląskim to norma jak najbardziej, 15-16 godzina. po 15 wyjechaliśmy z kościoła przed salą byliśmy trochę przed 16 zanim się każdy rozsiadł, życzenia toasty to już jest przed 17, obiad itd więc tu nie ma mowy jeszcze o jakimkolwiek zmęczeniu bo tańce hulanki i swawole są później. Goście siedzieli do 4 i nikt o 1 nie uciekał ze zmęczenia :)

Gość i po weselu
po 16 wyjechaliśmy z kościoła - mały błąd

Gość buuummmowa
średnia pora :P ja JAK Bym mogła to bym zmieniła :P a przy okazji : wchodźcie w ten link ! http://www.glitery.pl/polecam,KarolA090 proszę . ; ***

Gość ogórek kiszonyyyyy
co kraj to obyczaj, jeden ci napisze że o 15 to idealna pora a drugi że za wcześnie, nie ma o czym dyskutować nawet, dużo zależy od części kraju gdzie się mieszka i jakie są tradycje, dla mnie 15 to idealna pora a 17 zdecydowanie za późno, zanim by się cokolwiek zaczęło to byłaby 20. Js osobiście wolę się wyszaleć przed północą niż do 6 rano siedzieć na sali. O 6 to ja już śpię po weselach a potem przygotowuję się wypoczęta na poprawiny skoro takowe są. Ale to moja osobista opinia