Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niagara falls

wyznaję

Polecane posty

Gość niagara falls

wyznaję, że mam dość ! mam dość nieporozumień, braku komunikacji między ludźmi, nieszczerości !!! zakochałam się w starszym facecie, który mnie w sobie rozkochał a teraz porzucił ! teraz jest szczęśliwy z inną, a ja nie mogę skupić się na czymkolwiek, nie mogę znaleźć sobie miejsca.......... to tak baardzo boli! czy kiedykolwiek zakocham się ze wzajemnośćią !!!!!!

Gość niagara falls
płacze po kątach !

miałam podobną sytuacje, facet mnie w sobie rozkochał ja poświęciłam dla niego prawie wszystko na czym mi zależało, jednym słowem stał się moim priorytetem, potem mnie zostawił dla mojej koleżanki 100 razy brzydszej ode mnie ja nie poddałam sie tak łatwo po jakimś tygodniu doliny wkroczyłam do akcji on z nią nie był chciał ją bzyknąć tylko no a ja głupia zakochana walczyłam o niego i teraz jesteśmy ze sobą ponad rok i jest dobrze wytatuował sobie moje inicjały i układa nam sie

Gość niagara falls
nie będę się narzucać komuś, kto mnie nie chce. Oszukał mnie teraz, wiec może oszukac drugi raz !!

Gość niagara falls
ja mam 25, on ma znacznie więcej.. w moim przypadku to nie ma sensu ! tylko kiedy przestanę o tym myśleć, kiedy zajmę się w końcu sobą ... :(

Przytulam na pocieszenie. Nie martw sie. Zycie to wzloty i upadki. Jeszcze bedziesz szczesliwa. U mnie tez nie jest kolorowo, wiec nie jestes sama. 🌼

Gość niagara falls
dziękuję za odp !! najchętniej to zasnęłabym i obudziła za miesiąc, dwa..