Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość najseksowniejsza blond na kafe

Czy mam szanse u kafeterian (płci męskiej ew lesbijskiej)

Polecane posty

Otóż mam 179, jestem szczuplutka, figure mam jak modelka (94-63-93), mam włosy bardzo jasny blond do pół pleców. Oczy niebieskie, nosek mały zadarty, wydatne usta. Lat 23. Wyglądam jak kobieta, ale mam w ruchach coś dziewczęcego. Studiuje dwa kierunki na państwowym uniwersytecie. Mam prawo jazdy, jeżdże dobrzęęę. Pracuję za całkiem dobre jak na poczatek pieniadze. Mam hobby, którego tu nie zdradzę, bo łatwo mnie po nim zwęszszyc. Jestem zawzięta i mam zasady, stawiam sobie wysokie wymagania. Posiadam abstrakcyjne poczucie humoru. Co do partnera, wymagania mam tylko dwa: co do wyglądu ma byc wysoki, co do charakteru - intelegentny. Chciałam wiedzieć, czy któryś z kafeterian zwróciłby na mnie ewentualnie swoja uwagę :(

Gość fote daj bo bez tego możemy
sobie pogdybać

wiedziałam :( chyba jestem dla was za suaba :( bede musiała jeszcze nad soba popracować :( :( :(

jak jedziecie kafeteriankom od pasztetów to tez fot nie załączacie. wiec i ja nie musze załączać, iż gdyż pytam tylko teoretycznie czy tknelibyscie mnie kijem.

iż gdyż napisałam celowo. i już wiem iż żęę cięę nie lubię skoro tego nie obczajasz :o