Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciasteczkoooooooooooo

Czy dobrze przetłumaczyłam ??? ang

Polecane posty

I meet desire romantic dinner with you but it is now impossible. I like to swim too.Pity that distance separates us but I hope that at last we meet. I'm glad you liked from my photos. I ask for your new one? Tak miało być Chetnie zjadlabym z toba romantyczna kolacje ale to teraz niemozliwe. Pływac tez lubie. Dzieli nas odleglosc ale mam nadzieje ze sie w koncu poznamy. Ciesze sie ze podoba ci sie moje zdjecie.Moge prosic o twoje nowe?

jeżeli decydujesz się na randkowanie w innym języku radze koniecznie się podszkolić!!! masa błędów jak będe miała chwile to poprawie

Chetnie zjadlabym z toba romantyczna kolacje ale to teraz niemozliwe. Pływac tez lubie. Dzieli nas odleglosc ale mam nadzieje ze sie w koncu poznamy. Ciesze sie ze podoba ci sie moje zdjecie.Moge prosic o twoje nowe? I would love to have a romantic dinner with you but it's impossible now. I like to swimm too. The distance separates us but I hope we will get to know each other at last. I'm glad you like my picture. May I ask for the latest new picture of yours?

bardzo dziekuje

Gość kjgf45
I like swimming!

I would love to have a romantic supper with you but right now, it's impossible. Swimming i like aswell. A distance is seperating us, but i have hopes that we'll finally meet. I'm happy that you like my picture. May i ask for your new one?