Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Paulinka..

Super rowerek. - warto?

Polecane posty

ładny jest, tylko zastanowiłabym się czy dziecko będzie trzymało nóżki na takich małych podnóżkach. mój syn notorycznie zdejmuje nóżki z podnóżka, a ma dużo większy. a jest to bardzo niebezpieczne bo stopa często dostaje się pod pedal a wtedy jedna nierówność, krawężnik, kamień i stópka może zostać złamana.

Ja też mam dosyć tych platikowych, popularnych rowerków a znajoma poleciła mi taki, bo niedawno kupiła dla córeczki 15 miesiecznej i jak narazie to jest zachwycona, ale chciałam poznać jeszcze wiecej opini :)

Gość nie wart ceny jaka kosztuje
kiczowaty troche

Gość kupuj sie nie zastnawiaj.....
jest dobry ;-), mój syn dostał taki na roczek własnie, wykorzystał na maksa!!! :-D Teraz lezy sponiewierany ;-), ale dzieciak ma 3 latka i jeżdzi na duzym.

moja corka tez dostala taki na roczek ;) jest rewelacyjny! a te podnozki sa demontowane podobnie,jak ta barierka po bokach. "jezdzimy" na nim codziennie :)

Ja zastanawiam się na Krówką albo Motylkiem :) Dziękuje za opinie, moze jakieś wady też ma? chcialabym dokładnie wiedzieć.

u nas jedynym minusem jest to,ze czasem pasy jej sie wypinaja. ale moja corka jest wyjatkowa wiercipieta,moze przy normalnie aktywnych dzieciach nie wypinaja sie :P no i brak folii....oo tak to tez powazna wada hehe :P no i nie jest rozkladany do spania niestety :P

Gość sskakankaa
kupiłam podobny córce też smart trick i nie dość że co chwile się śrubki luzują i źle się prowadzi za tą rączkę bo lata na boki to szybko się koła ścierają :/ kilka razy na nim z mała jechałam i postanowiłam że kupimy jej zwykły rowerek bo już może siedzieć bez tych zabezpieczeń

Gość nie wart ceny jaka kosztuje
lepiej kupic 12 cali niz to cudo

Gość szczerze? beznadziejny jest.

Gość mnie się podoba, ale wiesz
Twój wybór, jest super! jeśli chodzi o wpisy o badziewnych plastikowych rowerkach, dziewczyny, ale z was kurva burżuzja, no nie róbcie tutaj Beneluksu. nie wszystkich stać na rowerek za prawie 400zł, nawet jeśli miałby być to prezent. te plastikowe rowerki opanowały chodniki, bo są za 100-200zł i przeciętny rodzic jeszcze może sobie pozwolić, ale ja np. na 400zł nie bardzo, bo ost musiałam kupić spacerówkę parasolkę, nowy fotelik samochodowy i mam też wiele innych wydatków, mam jedno dziecko, więcej nie planuję, żeby zapewnić jednemu wszystko, ale akurat na takie wynalazki nie mam obecnie kasy

Gość mnie się podoba, ale wiesz
burżuazja *

No nic, zamówilam wczoraj i mam nadzieję że jeszcze w tym roku trochę pojeździ na nim a jak nie to na wiosnę akurat będzie :)

Mi ogolnie tez sie nie podobaja te plastikowe rowerki..dla mnie badziwie.. Ale ten jest swietny sami kupilismy synkowi taki tylko czerwony..i super sie sprawdzA:) polecam

Gość Ale temat!
i ja mam zamiar kupi ten rowerek na pierwsze urodziny synka, no tylko w innym kolorze :D mysle ze bedzie sie sprawdzal

ja pisałam o plastikowych badziewiu, ale nie uważam się za kobietę z wyższych sfer. Wiadomo - na taki o jakim tu piszemy mnie nie stać, więc nie kupuję żadnego, bo z plastikowym badziewiem tego typu :http://allegro.pl/rowerek-panda-super-promocja-3-kolory-i1198229487.html poprostu byłoby mi wstyd chodzić po ulicach i nikt mnie do tego nie przekona :)

Gość do kocura
no proszę Cię, przecież nie Ty będziesz jeździć na tym rowerku tylko Twoje malutkie dziecko, dlaczego wstyd, bo badziewie?:) bez przesady. kolorowy,dziecięcy,najzwyczajniejszy w świecie rowerek! nie wiem co w tym dziwnego i przypałowego, bo ja nie widzę nic! a przepraszam, że zapytam te mamy, co mówią, że to badziewie, ile zarabiacie? gdzie mieszkacie (za granicą?)? jaki macie wózek? wszystkie taki po 3-4 tysiące? no bo jak macie za 1tys czy 2tys to przecież to jest badziewne:) wózka tańszego się nie wstydzicie? no sorry, że się tak przyczepiam w tej chwili, ale nie rozumiem trochę Waszego zdania. Ps. mnie stać na taki za 400, ale po co kupować skoro są inne wydatki, dziecko moment z tego wyrośnie i jemu nie sprawia różnicy w czym będzie jeździło, a ja nie zamierzam wydawać 300zł więcej dla szpanu, wolę wpłacić to na konto założone dla córki. pozdrawiam.