Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

babka jagodzińska

jaki fotelik samochodowy jest na pierwszym miejscu?

Polecane posty

Gość sadasdsadasd
Maxi cosi Pebble A generalnie szukaj testów na fotelik.info

Gość sprawdź testy ADAC
są na ich stronie internetowej (po niemiecku)

Gość sadasdsadasd
sorki, zobaczyłam "do" a nie od :) W każdym razie zerknij na tą stronę, tam jest wszystko

Gość sprawdź testy ADAC
zaktualizowane, bo ten polski przedruk jest niepełny

Gość sprawdź testy ADAC
link się rozwalił. musisz wykasować jedną spację. ++ b. dobry + dobry O dostateczny 'przekreślone' O wystarczający - niewystarczający

Gość sprawdź testy ADAC
widzę, że link nadal nie działa jak należy, bo nie ma filtra. w takim razie zrób tak: 1) otwórz ten niepełny link u góry 2) odnajdź "Finden Sie Ihren Kindersitz:" i pod nim skonfiguruj filtr, czyli: a. w "Testjahr" wybierz "Alle", b. w " Gewichtsklasse auswhlen" wybierz "ca. 1 bis 4 Jahre, 9 bis 18 kg (I)" c. kliknij szary przycisk "Aktualisieren" (ten pierwszy, tuż pod filtrem) 3) ustaw na tabieli filtr ocen w skali od najwyższej do najniższej, czyli na tabeli odszukaj w górnym wierszu "ADAC-Urteil". Tuż pod tym ADAC-Urteil będą dwie czerwone strzałki (w górę i w dół). Kliknij tą pierwszą (lewą) w górę. Jak klikniesz tę w dół to lista ustawi się od najgorszego fotelika do najlepszego, czyli odwrotnie.

zadałas sobie bardzo duzo trudu, dziekuję za poświęcony czas :) juz w zasadzie wybrałam , ale zastanawia mnie czy dziecko , które będzie wazyło 36 kg będzie chciało jeździk w foteliku, wyobrażam sobie , że to będzie juz duże dziecko:)

Gość sprawdź testy ADAC
nie zadałam, weil ich kann diese sprache ganz gut :) a to ty chciałaś od 18 kg, a ja zrozumiałam że od 9 do 18. w takim razie musisz zmienić tam w filtrze (w mojej instrukcji - podpunkt b.) "gewichtsklasse" na "ca. 4 bis 12 jahre, 15 bis 36 kg (II/III)". resztę kroków robisz jak wyżej. przepraszam za wprowadzenie w błąd, ale nie doczytałam pierwszego posta i myślałam, że szukasz fotelika do 18 kg, a nie od. sorry. a to czy dziecko będzie chciało jeździć czy nie to jest kwestia drugorzędna, bo to ty rozdajesz karty a nie dziecko. w sytuacji kiedy chodzi o bezpieczeństwo nie powinno być negocjacji na poziomie rodzic-dziecko. takie jest moje zdanie. dobranoc.

nie bedzie chcialo uwierz wtedy tylko podkladka pod pupe i normalne pasy.mam dwoje 12 i 8 lat.

Gość sprawdź testy ADAC
wszystkie te foteliki z grupy II i III to nic innego jak podkładka z opcjonalnym (wyjmowanym lub doczepianym) oparciem. bezpieczniej jest oczywiście doczepiać oparcie, bo jest ono zabudowane z boków, ale dzieci uwielbiają rżnąć dorosłych i jęczeć że im źle (ściema) :) dobrej nocy.