Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fgsfdsgsdfgs

polakom podobam sie przecietnie, anglicy nie moga oderwac ode mnie oczu

Polecane posty

Gość fgsfdsgsdfgs

dlaczego? anglicy sa mniej wymagajacy, czy polacy za bardzo? a moze wydaje sie im... hmm... egzotyczna albo inna? nie zachowuje sie krzykliwie, nie zwracam na siebie uwagi, wygladam bardzo typowo - i z mojej statystyki 'tak na oko' wynika, ze co trzeci polak ledwo na mnie spojrzy, a 10 z 11 anglikow nie oderwie ode mnie wzroku. tu nie chodzi tylko o reputacje polek, jako latwych kobiet. mam tu na mysli tez moich znajomych z anglii, ktorzy mnie znaja i wiedza, ze milosc fizyczna bez zwiazku mnie nie interesuje

Gość pinkilinkiii
a widzialas jak angielki wygladaja -???

Gość omgomgomg
daj zdjecie to powiemy czy jestes ladna czy nie?

Gość Agnieszko myślisz,że
A może polakom się bardzo podobasz,tylko teraz tak kokietujesz.++++++++++++

Gość te kalkulatory
bo w pl jest duzo pieknych kobiet a w anglii większość pasztetów i np dla angola polska przecietna dziewczyna to laska a czasem i polski pasztet im sie podoba

Gość teenage dream
polacy nie sa tak otwarci i tyle, na mnie spogladaja wszystkie nacje procz polskiej..tzn spogladaly przed ciaza:D

Gość iuhih
Zobacz co sie dzieje na forum, jak Polacy uwielbiaja wysmiewac sie i ponizac kobiety, aby sie dowartosciowac. Polacy sa ograniczonymi zakompleksionymi, niedojrzalymi emocjonalnie chlopcami(nawet nie mezczyznami), wiec czego sie po nich spodziewasz? Ja dopiero za granica dowiedzialam sie co to znaczy byc z prawdziwym, dojrzalym emocjonalnie mezczyzna.