Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poison pure

Kłótnie w związku co zrobić?

Polecane posty

Gość poison pure

czesto kłocimy sie z chłopakiem w trakcie tych kłotni ja płacze a on po mnie skacze dosłownie.Słysze chamskie słowa jesteś żałosna beznadziejna, psychiczna,ostatnio dowiedzialam sie ze jestem kiepska w łóżku, nie wiem co robic jak go ukarać? co zrobić żeby wróciły lepsze chwile,wczesniej nigdy mnie tak nie obrażał.

Słysze chamskie słowa jesteś żałosna beznadziejna, psychiczna,ostatnio dowiedzialam sie ze jestem kiepska w łóżku, nie wiem co robic jak go ukarać? } Rzuć go.

Gość oczko300
zastanow sie lepiej co bedzie po slubie, ile masz lat?

Gość poison pure
wlasnie ja staram sie rozmawiac o tym np, co mnie boli to ten od razu odbiera to jako atak i kłotnia gotowa,niby ja wszczynam kłótnie,zaznaczam ze nie mamy po naście lat.

Gość poison pure
on jest młodszy ode mnie .nie wiem co zrobić kocham go,ale sposób w jaki mnie traktuje koszmar.

Gość oczko300
a ile jestescie ze soba??? chcesz dobrze a on nawet nie chce gadac i z rozmowy przechodzi wszystko w klotnie

Gość poison pure
2,5 roku mam dość czuje sie strasznie.

Gość oczko300
skoro to jeszcze nie maz a tylko chlopak to postawilabym wszystko na jedna karte mimi tego ze go kohasz, zobaczysz co zrobi, jak cie oleje to bedziesz wiedziala ze bykl nie wart ciebie, a moze sie postara tylko nawet jak sie poatara to dobrze bedzie jakis czas i znow bedziecie sie klocic, nie ma sensu tego ciagnac, znajdziesz innego i sie zakochasz napewno. odzyjesz. takie jest moje zdanie choc bedzie ci napewno na poczatku ciezko. Moze on mysli ze nie stac cie na taki krok.

Gość poison pure
Chyba tak ja go bardzo kocham i on o tym wie,ja z kolei wiem ze on nawet jak odejde nie bedzie o mnie walczył widocznie jestem dla niego nic nie warta.:( zakochać sie cięzko to widze... mam 25 lat normalnie zero znajomych m.in przez niego bo mu sie nikt nie podobał,i zawsze musialam być z nim. szkoda gadać.wiele razy mi dokuczył,i tow sposób totalnie chamski. wiem ze jak odejde to już nikogo nie spotkam:(.