Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rotkorew

piekące oczy

Polecane posty

Gość rotkorew

Witam, Mam wrażenie jakbym miał zmęczone oczy. Nie wiem od czego, ale może od tego że dużo siedzę przy komputerze? Można kupić jakieś krople na oczy bez recepty czy coś co by mi pomogło?

Gość mozeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
hmm...moze od spawania????

kropelek w aptece jest cała masa, nie są to drogie wynalazki. ja jednak wolę na oczy położyć sobie waciki nasączone mocną herbatą, ewentualnie zimnego ogórka - ulga przychodzi od razu :)

Kropelki możesz dostać w każdej aptece, wybór jest bardzo duży. Też mam podobny problem. Poszukaj sobie na przykład kropli visine, blink albo optivia. Powinieneś dostać w aptece. Jak nie to możesz poszukać na stronie szkla.com tam są na pewno.

Gość roxancia378
Hialeyefree są bardzo dobre, w sumie to ja i moja mama ich używamy bardzo szybko przynoszą ulgę i długo działają także ja polecam

Gość gość
Moje ulubione krople do oczu to Bepanthen. Starczają mi na długo. Kupuję jak jestem w ZIKO.

Gość Kutin
Najlepsze są HialEye Free :) mi zawsze pomagają niemal natychmiastowo, bez recepty można je kupić. W biurze mi kiedyś koledzy pokazali je bo nie da rady wysiedzieć 8h dziennie bez kropli co jakiś czas.

Gość gość
Też używałam różnych kropli, zanim trafiłam na takie, które działają długo i są do tego wydajne. Często było tak, że minęło kilka tygodni, połowa butelki,ale data ważności się skończyła. I kupiłam hialeye, które mam od jakichś 4 miesięcy i nadal ich używam :)

Gość maliznama
A mnie, na piekące oczy po pracy, pomogły krople, ale jako uzupełnienie pielęgnacji i zakraplania łykam tabletki lutezan omega 3. To suplement, więc uzupełnia moją dietę o kwasy omega, ale też luteinę i cynk, więc po prostu widzę lepiej.

Gość tutulinka
ja jak czuję ze mnie po poracy pieką oczy to nawilżam je kroplami hialeye, przynoszą szybko ulgę a poza tym nie zawierają konserwantów więc nie uczulają dodatkowo oczu to bardzo ważne, bo czasami krople do oczu moga zawierać wszelkiego rodzaju skłądniki któe nie są bezpieczne dla oka.

Gość Marceline3500
Trzeba ratować się suplementami diety no i oczywiście stosować krople, polecam też zakup okularów nawet zerówek zawsze to jakaś ochrona dla oka. Co do suplementów i sposób na piekące oczy polecam zaglądać na https://www.womenshealth.pl/ zdarzają się ciekawe i bardzo przydatne artykuły :)

Gość tobix
Mozesz kupić kropelki w aptece, ale ja osobiście nie lubię zakraplać sobie oczu, dlatego pani w aptece poleciła mi kapsułki Lutezan. To jest suplement diety z duzą ilością witamin, co dobrze wpływa na oko i "jakość" widzenia. Są dość tanie i bez recepty, no i mega wygodne do zazywania