Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Belllaaaa

Jezu o co mu chodziło ???

Polecane posty

Gość Belllaaaa

Mój chłopak jest (ma już wracać do domu) dzisiaj na zebraniu strażackim. Ja w tym czasie umówiłam się z koleżanką i przed chwilą wróciłam. Dzwonił przed chwilą do mnie oczywiście pijany jak to by było inaczej na takim zebraniu i rozmawiamy i w pewnym momencie powiedział że mnie kocha i życzy takiego chłopaka żeby mnie kochał tak jak On. Pytałam się dlaczego tak mówi to powiedział że nie doceniam tego co mam to powiedziałam jak to nie doceniam ? odpowiedział że czekał od 17 do 19 aż mu napiszę semesa i w ogóle. On już nie chce być ze mną ?

Gość zzzzaaaaaa
jest pijany wiec nie bierz tego do siebie, a swoja droga to on czesto naduzywa alkohol? jesli tak to szybko uciekaj...

Gość Belllaaaa
Bardzo rzadko pije bo wie że tego nie lubię (moj ojciec alkoholik) i dlatego bardzo rzadko pije no a jak już pije to wypije troszkę więcej i juz pijany jak by wypił hektolitry

Gość katerenkaaaaa
nie przejmuj się pijany jest... Nie pisałaś mu i pewnie dlatego się wkurzał bo się martwił o ciebie a ty mu nic nie pisałaś no ale skoro był na zebraniu to czemu miałas mu przeszkadzać