Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zakochany...:/

proszę o pomoc bo cierpie bardzoo

Polecane posty

witam wszystkich. chciałbym się wam pożalić troche i zapytac o rade. w pracy poznałem kobiete starsza ode mnie o 11 lat, ja mam 21 ona 32. pracuje na stacji paliw i mam z nia zmiany po 12 h wiec poznalem ja juz dosc dobrze. na poczatku myslalem ze to jest tylko pociag fizyczny ( bo ma boskie cialo ) ale jednak to nie tylko to. mamy wspolne zainteresowania, problemy , dobrze sie dogadujemy i w ogole czuje ze to jest kobieta mojego zycia. ale ona ma partnera od jakiegos czasu z ktorym mieszka i wlasnie wyjechala na urlop z nim, ona jest juz po jednym nie udanym malzenstwie, ma bardzo duzo doswiadczenia. a ja jestem mlodym mezczyzna ktory pragnie jej. uwielbiam z nia pracowac, kiedy mam z nia zmiane chcialbym aby czas sie zatrzymal.. wydaje mi sie ze ona musi to widziec jak na nia patrze choc opowiadam jej o moich problemach z bylymi i obecnymi kobietami jak najlepszej przyjaciolce. moje pytanie jest jak dyskretnie dac jej znac ze oddal bym za nia zycie? boje sie tego powiedziec jej wprost bo niby jak? caly czas czekam az ona da mi jakis znak a ja wtedy nie odpuszcze.. tylko jak do tego doprowadzic? pomozcie. prosze.

Gość Gti
O proszę aniela Ci doradzi

a nie może mi nikt po prostu doradzic co mam zrobic? czy to jest w ogole mozliwe waszym zdaniem?

po pierwsze to nie miłośc a zauroczenie i pociąg fizyczny,po drugie wydaje mi się,że dajac jej w jakis sposob do zrozumienia że ci na niej zalezy moze spierniczyc wasze obecne relacje z drugiej jednak strony jesli nie spróbujesz to nie dowiesz się tego nigdy

Gość Gti
możliwe jest, ale czy to nie jest za duża różnica wieku?

W tym wieku to normalnem,ze podobaja ci sie starsze kobietki.Ale ci przejdzie za pare lat i bedziesz sie z tego smial :) Nie rozwalaj kobiecie zwiazku i nie psuj waszych relacji.Wyznanie jej swoich uczuc nie zmieni nic na lepsze.

macie troche racji..ale myslalem o tym i nie chce w przyszlosci wspominac jej jako kolezanke z pracy w ktorej sie podkochiwalem..bo mam wrazenie ze jesli czegos nie zrobie to spiernicze taka szanse w zyciu na bycie szczesliwym u boku takiej kobiety jak ona.. co do jest faceta to rozmawialem z inna kolezanka z pracy przypadkiem o niej i powiedziala mi ze jest z nim tylko z przyzwyczajenia i zalila jej sie ze gdyby poznala innego to odeszla by od tego bez wahania... z drugiej strony czuje ze nie jestem wstanie jej nawet zasugerowac o moim zainteresowaniu jej osoba..:/

'jest z nim tylko z przyzwyczajenia i zalila jej sie ze gdyby poznala innego to odeszla by od tego bez wahania' Fantastyczny materiał na partnerkę :)

Gość oświecony
poflirtuj z nią i zobacz jak reaguje

Gość anusssss
hmm ciezka sprawa ale wydaje mis ie ze o prawdziwa milosc warto walczyc Wiesz ze nawet jesli ona cos do ciebie wiecej czuje niz tylko lubi to tez przez ta roznice wieku moze miec dylemat- czy nie jestes za mlody Tylko bez zadnych wyznan typu- kocham cie:P badz przy niej kiedy tego potrzebuje

Gość Idź na całość!!!

najwięcej rozmawiamy na zmianie nocnej.. gdy nie ma co robic to siadamy i gadamy cala noc.. nie smie zapytac o jej relacje z tym gosciem ze wzgledu na to ze nie chce byc wscipski, ona tez na jego temat nie wchodzi , dopiero ostatnio jak zaczalem mowic o mojej obecnej dziewczynie ona cos o nim wspomniala, ale bez jakiejs euforii, tylko chyba dla podtrzymania tematu.. nie macie jakiegos pomyslu jak dac jej to do zrozumienia? mam zaczac delikatnie flirtowac? niby takie zarciki? bo sam nie wiem:/

Gość myszka777
kobieta zawsze wie, że się podoba ;-) a waszej sytuacji, tj roznicy wieku i stanu cywilnego, inicjatywa wg mnie nalezy do niej. zreszta zbyt oczywiste sygnaly z twojej strony może odebrac jako chęć przeżycia przelotnej przygody...

Gość Gti..
to ty masz dziewczyne?

no mam..ale jest mlodsza ode mnie i nie czuje tego do niej co do tej 11 lat starszej :(

Gość anusssss
chwalenie sie nowo poznanymi dziewczynami czy podbojami milosnymi nic dobrego nie da Ciezko tak na odleglosc cos doradzic ale szansa zawsze jest- w koncu facet to nie maz-teraz masz jeszcze pole do popisu- tylko nic na sile Wiesz duzo mozna zdzialac przez mowe ciala, okazywanie zainteresowania- macie i tak dobrze ze duzo czasu soedzacie ze soba, swietnie sie dogadujecie

Gość anusssss
i pierwsze co zrob to sie zdecyduj kogo chcesz- bo nie mozna ciagnac dwoch srok za ogon- wiec albo zarwij z tamta i walcz o ta starsza, albo hmm odpusc sobie

ja tylko prosilem jej o rade i chcialem zobaczyc jej reakcje..

Gość anusssss
posluchaj starsza dziewczyna z racji swojego doswiadczenia napewno nie bedzie sie chciala rozwalac niczyjego zwiazku, a pytanie jej o rade w sprawach sercowych nic dobrego nie da- bo wychodzi na to ze tobie zalezy na tej mlodszej wiec ona nie bedzie chcial tego rozwalic- i wclae jej sie nie dziwie ze w tej sytuacji o swoim facecie nie chciala za abrdzo wspominac

masz racje..to jak mam sie przy niej zachowywac by nie pieprzyc naszego kontatku? tylko by bylo lepiej?

Gość anusssss
ciekawe tylko co ona powie jak wroci z urlopu- po takich wyjazdach z facetem duzo tez moze sie zmienic a jak pracujecie i nie ma akurat ludzi hmm zamow pizze albo ajkies inne jedzonko, spedzcie troszke inaczej czas, zaskocz ja troche czyms, zwroc na siebie uwage i delikatnie okazuj zainteresowanie- chociaz pewnie to po tobie i tak widac- tylko naprawde jak bedziesz mowil o dziewczynie to tylko ona pomysli ze chcesz sie chwilowo zabawic a nie myslisz powanie- starsze osoby inaczej do wszystkiego podchodza

hmm..ostanio kupiłem lody:) a ona zrobila golabki..moze i to jest normalne, bo duzo osob tam w pracy tak robi, ale dla mnie jest to wazne. nie moge jej sie oprzec a gdy rozmawiamy tylko chwilke to mam ochote caly czas ja rozsmieszac a zauwazylem ze ona bardzo sie smieje z moich "glupich" zartow nawet przy innych pracownikach. na ostaniej zmianie byl piekny wschod slonca i zaproponowalem jej zebysmy wyszli na papierosa i ogladali go..ale czy ona takie rzeczy dostrzega?

Gość anusssss
powodzenia - bo ide spac A ty tak po 1 naprawde przezmysl czego chcesz- bo jesli to tylko pociag fizyczny to nie ma co rozwalac czyjegos zwiazku- a jesli bardzo ci zalezy an niej to walcz, dalej badz soba ale okazuj zaintersowanie, no i dbaj o siebie, ladny zapach tez duzo zdzilac moze, a jesli zauwazysz ze ona nie ma nic przeciwko temu ze jestes nia zainteresowany hmm to moze tak niby przyadkiem ja dotknij, przytul, daj buziaka ale toj uz wyzszy poznim- duzo mozna stracic pozniej- bo troszke przez to relacje mozna popsuc ale w sumie lepiej wiedziec co ona czuje niz zyc w niepewnosci:P a jesli nie jestes pewnien czego chcesz- to hmm zakochanie kiedys minie a fajne mozesz miec wspomniania ze wspolnie spedzonych chwil w pracy

Gość anusssss
napewno dostrzega:) a takimi niby malymi rzeczami najwiecej mozna zdzialac- dawaj jej to czego nie daje ten drugi- badz romantyczny, spontaniczny a jak dziewczyna smieje sie z twoich dowcipow to tez duzy plus- nie kazdy potrafi tak szczerze dziewczyne rozbawic

dziekuje Cie bardzo:) postaram sie jakos jej troszke zaimponowac.

Gość anusssss
tylko nie skrzywdz tez za bardzo tej swojej dziewczyny- i anprawde jesli ci na niej nie zalezy to zakoncz to jak najszybciej, a tamta bedzie wiedziala ze jestes wolny

Gość anusssss
zaimponuj heheh i badz dla niej prawdziwym mezczyzna oparciem- mimo tego ze jestes mlodszy:P a rawdziwa milosc nie patrzy na wiek, tylko czasami jest ciezej sie zejsc

tak wiec zrobie..tylko ze dopiero bede sie z nia widzial chyba w pazdzierniku bo ona jest teraz na urlopie a ja ide na urlop jak ona wroci;/ ale bede cierpliwy, moze sie steskni :) heh raczej ja.. dobra jeszcze raz dziekuje za rady..odezwij sie jeszcze jak bede mial problem na tym forum, bo bardzo mi pomoglas przynajmniej jest mi lzej i czuje ze teraz moge dalej brnac w to..milej nocy.

Gość Dornrol
Uważaj by nie oskarżyła cię o molestowanie.

Gość jednak myslę
akurat ta kobieta jest młoda:D jego rówieśnice sa seksowne? w którym miejscu? w tandetnych tunikach?leginsach?