Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

uhum

Czy On mnie chce?

Polecane posty

Może opinia innych mi pomoże, bo sama już się zagubiłam i nie wiem co myśleć! Jakiś czas temu poznałam Adama, na początku w ogóle nie zwrócił mojej uwagi, ale z czasem zaczęłam dostrzegać w nim inne rzeczy, które mnie do niego przyciągnęły. Mamy ze sobą wiele wspólnego ze względu na charakter pracy. Zaczęliśmy się spotykać na gruncie zawodowym, a później już dla samej przyjemności, dla swojego towarzystwa. Bardzo Go lubię, ale sama już nie wiem czy On lubi mnie w ten sam sposób. Bo zazwyczaj to ja wychodzę z inicjatywą spotkania, pierwsza zaczynam rozmowę na gg itp. Kiedy jesteśmy razem jest wspaniale i pomimo tego, że nigdy nie doszło pomiędzy nami nawet do pocałunku da się wyczuć chemię, ukratkowe spojrzenia, uśmiechy bez powodu etc. Chciałabym czegoś więcej, ale to On jest facetem i to chyba powinno wyjść od niego prawda? Czasami się zastanawiam, czy On w ogole mnie chce. Daję mu do zrozumienia, że ja jestem na to gotowa, ale On na to nie reaguje. Czy to oznacza, że powinnam sobie dać z Nim spokój i z Jego strony nie powinnam liczyć na nic więcej? Proszę o postronne opinie.

Gość piszesz że dałaś
mu do zrozumienia że chcesz czegoś więcej tzn co zrobiłaś ? faceci nie zawsze rozumieją aluzje, wiec może on nie wie czego ty chcesz od niego

Gość odwyk5
może to gej i dobrze mu w twoim towarzystwie a może po prostu się nie spieszy i chce cię dobrze poznać zanim się do ciebie zbliży? ja poczekałabym jeszcze, choć nie wiem ile te podchody już trwają

Czyli co powinnam mu to powiedzieć wprost? Trochę się boję skrępowania i dziwnej sytuacji, a ponadto mam takie stereotypowe podejscie i cigale wydaje mi sie ze to facet powinien pierwszy! I szczerze mowiac boje sie Jego reakcji, ale z drugiej strony bardzo chcialabym wiedziec na czym stoje.

Odwyk powiem Ci szczerze ze na poczatku tez mialam takie podejrzenia,ze to moze byc gej, ale podczas jakiejs luznej rozmowy kategorycznie zaprzeczyl twierdzac tylko ze sporo osob Go tak postrzega. A podchody jak to napisales trwaja mniej wiecej od konca czerwca!

Gość wprost może
niekoniecznie ! bo facet może się przestraszyć i nie ułoży się po Twojej myśli ! a ile macie lat ? jak długi się znacie ?

Ja 25, On 30. A znamy się od niedawna, przeszło pół roku.

Gość jolalna loja
wiesz co, ja nie wyszłabym z inicjatywą tak jakoś wyraźnie, to nie w moim stylu i również uważam, że to facet powinien być bardziej zdecydowany, nie wiem jaka jest ta wasza relacja, kobiety (niestety) często nadinterpretują różne sytuacje (wiem to po sobie), może traktuje cię jak kumpelę?

Gość piszesz że to Ty
jako pierwsza wychodzisz z propozycja spotkania, pierwsza się odzywasz... to może powstrzymaj się i zaczekaj na jego ruch.. jeśli nic nie zrobi to będziesz wiedziała na czym stoisz... ale sama miewam z tym problemy,wiec nie wiem czy moje "rady" są ok :)

Gość tania jania
poza tym i tak wychodzisz już z inicjatywą spotkań, jeśli jest chemia między ludźmi to jakoś samo i raczej szybko uzęwnętrznia się chęć przebywania ze sobą i bliskości, tu tego nie ma więc albo gej, albo nieśmiały, albo nie jest zainteresowany - ja odpuściłabym, choć by dlatego aby nie czuć się jak napastliwa kretynka

Dokładnie to samo sobie postanowiłam! Tyko tak jak napisałaś MY kobiety mamy z tym problem, ale będę twarda i zobaczymy co się stanie.

Gość koleś jest mega podejrzany
proszę Cię.. samo to, że poruszacie temat tego, czy jest pedałem, czy nie.. i to, że on mówi, że wiele osób go tak postrzega już daje jakiś jego obraz. Trzy opcje: 1)jest pedałem 2)jest mameją bez jaj, co to pewnie nigdy nie miała kobiety i nie umie się zabrać do rzeczy 3)nie podobasz mu się

Gość ja perdolę to że coś
ci się wydaje to nie znaczy ,że tak jest :o byc może z twojej strony wygląda to na zainteresowanie a u niego jest to nic wielkiego :o

Zatem skorzystam z Waszych rad i przestanę się do Niego odzywać, zobaczymy jak się rozwinie sytuacja:) Bo na pewno nie chcę wyjść na tą napastliwą kretynkę hehe. Aha i bardzo podobaja mi sie te 3 opcje okaze sie ktora jest trafiona. Dziekuje Wam za rady. Moze teraz ktos inny sie wyzali ze swoich problemow?

Gość Dornrol
Moim zdaniem jest nieśmiały i chyba boi się kobiet. Odrzucenia przez nie.

O rany, byłam w podobnej sytuacji. Po tym jak przestałam się odzywać, on odezwał się pierwszy. Odrobina więcej ciepła w relacjach (takiego zwyczajnego, kobiecego i przyjacielskiego) i zadziałało. Ale wtedy już ja nie chciałam. I wyszło na to, że złamałam mu serce :O

Gość Dornrod
ale ketchup z ciebie - hehe taki głupi żart

no i wszystko jasne;( szkoda tylko ze nie ma moja korzysc;/ generalnie narod meski to do! wybaczcie ale jak narazie to zdania nie zmienie !!!!!!

Gość traerwqqqqq
A co sie stało?