Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mówią mi karolina.

Żyje tu jeszcze ktoś wogóle? :)

Polecane posty

ale no...a myslałem że tak fajnie będzie że zaś se poczytam jak mi jada od frajerów...chyba ide autem pośmigac bo drogi mokre...nie ma to jak z rana niewyspanym byc i wejść autem bokiem w zakręt:-) działa jak mocna kawka...haha

nie trzeba krzyzyka zawsze wracam w jednym kawałku...pokazałbym filmik z trenigu przed rajdem ale nie chce zostac zaś wyśmiany a więc se daruje...nie dla szpanu mam rajdowy wóz kiedy inni jeżdżą daremnymi golfami...no ale spod światel to ja zawsze jestem tym pierwszym haha :-D

wiesz ale to trochę hamskie o 7;31 wyjebac autem które chodzi tak głośno że trąby jerycha przy tym to nic..a ja tez nie jeżdżę jak emeryta...w sumie ten maluch ma 85 koni i sam go zrobilem i go nie oszczędzam...a jak przyjdzie na mnie pora to może zginę w aucie co jest niewykluczone...:-D

to wcale nie grat...jakbym cię przewiózł to bys miała mokre majtki z przodu i z tyłu więc uważaj...bo autami co pewnie do tej pry jeździłaś to bym na 2 je wziął bez problemu w sumie wrzuciłem fotke i mam link w stopce jak chcesz to go oceń...