Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mówią mi karolina.

Żyje tu jeszcze ktoś wogóle? :)

Polecane posty

a mnie to leci jak sie pisze git majonez...będę pisał git musztarda ok??no to masz 22 albo 23 i hooj

w brzuszku mi burczy i sie boje, ze chlopa obudze a jak obudze to bedzie zadyma, ze nie spie:)

W sumie to już jest przed siódma, wiec jakies lekkie śniadanko chyba nie bedzie takie zle :P a jak sie Twoj kochany obudzi to daj mu buziaka (zamknij mu ta gebe) to moze nie bedzie nic gadał i pojdzie dalej spac, a Ty sobie spokojnie cos zjeśz :P hehe

ja to tam pierdolę...a huja to ja wiem gdzie mam bo taki niezauważalny to tez nie jest...

ja tam nikogo nie zmuszam żeby mi wierzyc...ale jestem dumny bo podnoszę średnią krajową...a więc jestem godnym przedstawicielem płci pieknej...:-D

sory chcialem napisac brzydkiej co za gafa japierdole...za długo juz nie spie...:-D

zadyma...na kafe zawsze sie zdarza...nawet jak zalożyłem topic o autach niby neutralny to laski zaczeły sie przekzykiwac które auto lepsze a drugie złom haha :-D

Nie pamiętam hasła > Muzykometr - Porównaj popularność artystów Najaktywniejsi w tym miesiącu Najaktywniejsi dzisiaj Chmura tagów barbra streisand bb king bee gees bob dylan bon jovi dalida dean martin diana ross dolly parton elton john elvis costello elvis presley frank sinatra george jones grateful dead guided by voices johnny cash mireille mathieu nana mouskouri neil young perry como prince religijne roy orbison status quo the hollies the kinks the rolling stones van morrison vineyard * Dodaj tekst * Dzwonki * Twoje propozycje według: Teksty: A B C D E F G H I J K L Ł M N O P Q R S T U V W X Y Z 1 2 3 4 5 6 7 8 9 0 Teksty.org > D > Dwa plus jeden > Nic nie boli Tekst dodał: arna Data dodania: 2010-01-09 Ulubiony tekst: 1 użytkowników drukuj tekst - drukuj tekst ulubiony tekst - dodaj do ulubionych metryczka tekstu - edytuj tekst Dodaj do wykop Dodaj do elefanta Dodaj do gwar Dodaj do google Dodaj do myspace Dodaj do facebook Dodaj do Twitter Dodaj do Digg Dodaj do Delicious metryczka tekstu Autor: A. Mogielnicki Autor: metryczka tekstu Rok powstania: Rok powstania: metryczka tekstu Kompozytor: J. Kruk Kompozytor: metryczka tekstu Wykonanie oryginalne: Wykonanie oryginalne: metryczka tekstu Inne wykonania: Inne wykonania: metryczka tekstu Albumy, na których znalazł się utwór: Albumy, na których znalazł się utwór: metryczka tekstu Tagi: dwa plus jeden Dwa plus jeden Nic nie boli Nic nie boli! Można ciąć! Szarpać, kopać, deptać, kląć! Prosto w serce wpychać nóż, Bo wszystko jedno już! Nic nie boli! Cisza trwa! Nie ma dobra ani zła! Nic już nie ma! Zero! Null! To skąd być może ból? } :classic_cool::P