Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość yutfutf

CO SĄDZICIE O JEJ URODZIE?

Polecane posty

Gość sympatyczna jest
ma to cos w sobie i piekne oczy:)

Gość provokejszyn j@k nic....
szeroka twraz wg mnie. ladna , zjednej strony przykuwa uwage a z drgueij storny taka jkas posplita......gdybym byla facetem to bym sie za nia NIE wziela....

Gość fan_dam
ładna, lubie takie naturalne włosy ale wolałbym żeby miała bardziej wyrazistą twarz

Gość zajebisty byl dzisiaj
wg mnie wyglada na ruska, ma taka urode. Co do koloru wlosow, gdyby byla jasna blondynka odezwalyby sie glosy ze tleniona sztuczna blondyna. Chlopom nie dogodzisz :-0

zajebistry był dzisiaj ______ raczej babom :P przecież wiadomo, że te wszystkie negatywy odnosnie urody lasek z forum wygłasza nie kto inny jak znudzone gospodynie domowę bądź sfrustrowane "biurowe damy" :P

Do ktorej grupy sie zaliczasz szal cial? znudzona gosposia czy biurwa? :-) Wlasnie ja mam podobny kolor wlosow, no troche ciemniejszy wiec zdenerwowales mnie swoja uwaga :classic_cool:

rozumiem :-P, ja tez :classic_cool: przefarbowalam sie na ciemny blond bo mnie fryzjerka opier... ze mam bardzo zniszczone wlosy, a ze sie jej boje bo zawsze krzyczy na mnie wiec mnie przefarbowala

a no to nie to ze właże w tyłek teraz ale farbowane to co innego :P to zawsze lepiej wygląda i ma jakiś wyraz. generalnie drazni mnie jak ktos ma taki kolor z natury i nic z tym nie robi, zawsze mozna jakos chociaz stonowac czy co bez radykalnych zmian a efekt jest diametralny. niestety malo kobiet wg mnie moze sobie pozwolic na naturalny kolor wlosow - albo musialaby byc jakas słodka czarna huanitta albo blond aniolek - pozostale mają wlasnie ten smutny, szary odcien i nie jest to ladne :O sama taki zreszta mam :P

tylko ze moje naturalne to takie mysie wlasnie, wiec robilam pasemka ktore mi zniszczyly wlosy, stad ten powrot do ciemnego blondu ostatnio.

trzaśnij sobie profesjonalną serię kosmetyków (u fryzjerki sporo kosztują ale na allegro można znaleźć po kosztach). Naprawde działają cuda na zniszczone włosy. Ja nie rozjasniam a i tak mam włosy jak siano, no a dzieki tym kosmetykom moge wyjsc do ludzi ;)

trzaslam se serie stapiz sleek-line, ale efektow nie bylo, wiec musialam sciac, bo jaki sens odzywiac cos co przypomina siano i siersc kota... :-0