Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Trarararararara

Po jakim czasie do łóżka w nowym związku?

Polecane posty

Gość Trarararararara

Jak wam się najszybciej zdarzyło? :P

Gość dziewczyna szamanaaaa
po 3 dniach, a tak, to po 2 m-cach, po miesiącu i po miesiącu

To zalezy ile masz lat i czy chciałabys sie związać na dłużej z tym facetem czy tylko na chwile;p jak na chwile to możesz już:)

Gość jak kobieta sie chce
z facetem zwiazac na chwile do ruchania to jest kurwa

Ja poszłam z moim po 10 miesiącach i nadal jestesmy razem i bierzemy slub, ale myslę że jakbym poszła po miesiącu to by mnie nie szanował. Ale może nie zawsze tak jest

Gość dlatego trzeba odczekac
bo porzadni faeci nie szanuja kobiet, ktore mialy wielu partnerow i szybko chodza do lozka

Gość zaliczacz_damulek
miesiąc maximum, 3 randki minimum to standard żeby nie uchodzić za dupodajke

Gość jak idzie do lozka
przed miesiacem to dupodaja

3 randki moim zdaniem to stanowczo za mało;/ moim zdaniem 2 miesiące to minimum, ale ja jestem kobietą więc nie wiem:) miałam tylko jednego jedynego faceta więc doświadczona w takich kwestiach kiedy pójść do łóżka raczej nie jestem:)

Gość kobiety sa coraz łatwiejsze

Gość z pierwszym to czekałam
całymi latami, poznałam go ja miałam 18 lat i potem długo byłam jeszcze dzieckiem... z drugim i jak na razie ostatnim po jakimś roku

Gość jestem z pluszu
Miałam 23 lata i miesiąc związku za sobą gdy poszliśmy do łóżka:) jesteśmy ze sobą już 4lata...

Gość dwutygodniówka
a ja poszłam z moim obecnym po ...dwóch tygodniach ;/ Bałam się co będzie dalej ale jesteśmy razem do dziś i jest super:) Szanuje mnie, dba o mnie itp itd :) a z poprzednim poszłam po ponad pól roku czasu i co ? zdradzał mnie, nie szanował i dużo by tu pisac. Wg mnie dużo zależy od faceta też..

Gość glupia piosenka
ja poszlam na 3 randce,i jestesmy razem 3 lata :D

Gość szanwoac sie kobiety

a mam pytanko spotkalam sie z facetem 4 razy i na 4 randce zostalam u niego na noc ale nie doszlo do nieczego ja nie chcialam i on wlasnie po tym przestal sie odzywac czy to oznacza ze mnie skreslil?? bo co bo zostalam u niego a on mnienie przelecial mam rozumiec ze tylko o to mu chodzilo???

Gość do malutkaaa8000
może liczył na coś więcej! niestety często tak sie zdarza :( też to przerabiałam ! przeczytałam tutaj ostatnio taki tekst mniej wiecej brzmiał... czy trzeba z tobą chodzic zeby cie rucha. :/ jak facetowi zależy tylko na seksie to niech powie ! a nie bałamuci dziewczyny :D

Gość .................shape
up

Właśnie a ten mnie bajerował smskami typu tesknie, kotku dziubq itp codziennie na dobranoc na dzien dobry dzwonil i teraz co ... wielkie go..no!!:( faceci to świnie coraz bardziej sie o tym przekonuje

a i jeszcze wczesniejw rozmowach dodał ze nie spotyka sie ze mna dla seksu zebym o tym wiedziala to o co mu cholera chodzi wrrr ja sie juz do niego nie chce odzywac bo wyjdzie na to ze sie narzucam ...

Gość konfituur
po ślubie.

Gość Indra
Ja ja chodzilam z moim ex przez 2,5 roku i nic, a ten obecny mnie rozdziwiczyl po jakichs 5 dniach znajomosci :-D Ale powiedzialabym, ze 3 miesiace dobrze by bylo kolesia przetrzymac.

Gość Indra
malutka 8000. Jak sie zaprasza faceta do siebie, albo zgadza isc do niego to sie mu daje do zrozumienia, ze ma sie ochote na seks. Facet sie rozochocil a ty mu powiedzialas nie, wyszlo, ze tylko sie z nim draznilas i gralas na jego emocjach i sie chlopak zrazil. Albo ewentualnie mial w glowie tylko seks i jak zobaczyl, ze tego nie dostanie to przestal sie odzywac. Tak czy siak, jak nie macie zamiaru isc z facetem do lozka to nie umawiajcie sie na randki po domach tylko w miejscach publiczych, zeby nie bylo mozliwosci nawet do seksu startowac.

Gość Wampp
dziewczyna wybiera kiedy chce.facet nie ma nic do gadania. A kurwa nie jest. A jak chlop tak mysli to niech zaplaci ;)

Gość bershkaa
Prawda jest stara jak świat i prosta jak drut to faceci dają dupy i są po prostu łatwi.. nie musisz sie starać nic a nic a dostajesz to czego chcesz

Gość ni wiem jakk aleee
hm ostatni facet, to za pierwszym razem jak sie umówilismy zostałam na noc, ale do niczego nie doszło, tylko tam takie mizianie:) odp. na pytanie z tematu, to po tygodniu:)

Gość trgtrygryhtrytr
po miesiącu ale widywania się prawie codziennie, jesteśmy ze sobą 3lata

Gość izolda1982
ja po dwóch miesiącach ale to trzeba wyczuć, nie ma jakiejś konkretnej reguły