Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wakacyjna_uroda21

Czekam na wypowiedzi innych o moim wyglądzie

Polecane posty

Gość Uuulalalal
Wez wypierdalaj szmato! chce ci sie ruchac to na ulice.. egoistka zakochana w sobie i w swoim sztucznym ryju fujjj

jeśli chcesz abyśmy ocenili figurę to ubierz bieliznę która nie będzie ci nic uciskać, stań prosto i zrób 3 zdjęcia z przodu,boku i tyłu ;)

Gość Uuulalalal
Ona tego nie zrobi, lubi sluchac samych pochwal!!!! pelno tu takich kurewek ;) hhaha z weneryczna choroba w cipsku.. i w ryjcu bo jak sama powiedziala ze lubi robic lody ;)

Uuulalalal - do twojej wiadomości jestem dziewicą i nikomu pały nie ciągnełam - Jak ty tak lubisz i robisz to nie znaczy, że ktoś tak robi jak Ty.. pewnie Ty kryjesz sie pod nickiem wakacyjna uroda21, bo nie stac cie na wysilenie mozgu zeby samemu cos wymyslec ;) Wiesz co nie obchodzą mnie twoje wulgarne komentarze .. :o

Gość oooooooojeeeeeeee
Czy z _ czy bez jestes beznadziejna Zamknac watek!

Gość Maszkarooo Ty
Pierdolnięta a nie "biedna.." :D kolejna 16-nastka która che być "legalna".. niedowartościowane dziecko przez zapracowanych rodziców.. gdyby ci poświęcali czas jak drewniane klocki układałaś to byś pocieszenia w internecie nie szukała... szczerze?wyglądasz jak 30 paro letnia lafirynda.. zero klasy,delikatności i czegokolwiek innego...z ryja podobna całkowicie do niczego...absolutny brak dystansu do siebie... ocena końcowa totalne dno kobiety..możesz się przerobić na obojniaka :D

ale chwalisz się czy żalisz? jak dajesz foto i piszesz, że figure masz nienajlepszą to po co je wstawiasz?... zebyśmy Ci powiedzieli " ej no co ty, ładna jestes nie jest tak zle" zamiast narzekac na figure to rusz tylek z przed monitora i idz sie troche poruszac.

Gość karmeneczek89
żal

ładna twarz , firura tez fajna :) ale jak czytam twoje wypowiedzi to tak ..chyba masz z 16 lat :) ale spoko dorosniesz kiedys .... rzeczywiscie takie blyszczyki to tandeta ... ale moze pochodzisz z małego miasta wiec jeszcze nie wiesz co dobre ... mysle ze sie wyrobisz i jak bedziesz miec z 20 lat to bedziew WOW :)

codziennie ćwiczę, a więc mowy nie ma o lenistwie ;) Źle to odebrałaś, nie żale się, ani chwale .. ostrzegam, że jestem świadoma, że mam taką figurę ;) I wiem, że muszę nad nią popracować ;)

10:53 [zgłoś do usunięcia] wakacyjna_uroda21 Zawiadomie policję o naruszaniu cudzego mieni A cóż to takiego?? Nie kompromituj sie dziewczyno

" ...ostzregam , ze mam taką figure ..." ale brednie ... a co nas to obchodzi ...nie wazysz 100kg wiec po co takie teksty ... troszke pokory i do nauki

Wczoraj, byłam pochwalona na swoim topiku, że nie bluzgam jak jakaś gówniara i doceniam każdy komentarz choćby nawet obraźliwy.. A więc proszę skończcie :o Dobra polowa jest na fajna dupa, połowa na masakra i mi wystarczy ;) Zamykam topik.

wakacyjna_uroda21 -> nie przejmuj się podszywani ;) i plus dla ciebie że nie poszłaś z pierwszym lepszym do łóżka bo taka jest moda ;)

Gość oooooooojeeeeeeee
to pracuj nad figura i zamniemy temat nikt nie chce cie tu