Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość .Nieopanowany.

Pomóżcie, męczy mnie bardzo

Polecane posty

Gość .Nieopanowany.

Elo mam przyjaciółke najlepszą to wspaniala osobą najważniejsza memu serceu i życiu...ona też uważa mnie za najlepszego przyjaciela...z 3miesiące temu żle ją zrozumiałem tak jakby mnie zignorowała,olała,upokorzyła i strasznie zrobiło mi sie przykro aż wpadła we mnie złość nad którą nie zapanowałem...i miałem na myśli żeby jej wysłać smsa"Ch*j z ciebie nie przyjaciółka spie**alaj z mojego życia nienawidze cie nara"Ale dzięki bogu opanowałem sie i uspokoilem i nie napisalem jej tego....ale strach pomyslec jak bardzo bym ją tym rozczarowal i urazil gdybym to wyslal wtedy...mam ogromne wyrzuty sumineia i myśli co by bylo jakby ona znala te mysli..znienawidzila by mnie żaluje ale nie potrafilem zapanowac nad sobą poczulem sie zawiedziony przez nią...powiedzieć jej o tym??co zrobić??mieć wyrzuty??pomocy naprawde męczy mnie to co dzień a nie moge jej sie przyznać bo bym ją zranił ogromnie..bardzo ją kocham i zalezy mi na niej

Gość Pokręcony Światttt
pokręceni ludzie troche namieszałeś raz Elo jest przyjaciółką a raz ja kochasz A widac zalezy Ci bo takie emocje ze echhhhhh

Gość .Nieopanowany.
Bede wrzucal dopoki nie uzyskam porady co dalej

Gość .Nieopanowany.
Pytam Was bo przeciez swojej dziewczyny o to nie zapytam.

Gość Pokręcony Światttt
Jaki masz problem Proste rozwiazanie dylematu Jak tak strasznie chcesz z Siebie to wyrzucić Powiedz jej ze tak Ci zalazła za skórę i tak wkurzyła że chciałes jej napisać kilka słów do słuchu ale nie zrobiłeś tego bo chciałeś jej / wam dać jeszcze szansę PEWNIE OCZY WYWALI NA CIEBIE NIE BEDZIE WIEDZIEC O CO DOKŁADNIE CHODZI Ale Ty w końcu przestaniesz gryść sie