Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Klaudynka0303

czy ona jest piękna? 1-10

Polecane posty

Gość o w dooope
5/10 straszna wieś

Gość Klaudynka0303
Nie 6, tylko 3gimnazjum

Gość chantalka co ci sie stalo
:O troche kultury dziecko :O

Gość maciek25maciek
jestem facetem i jak dla mnie ma brzydkie łydki

dla was każdy jest stuningowany i wygląda jak wieśniak :) ładne dziewczyny i tyle:) pokażcie swoje facjaty bez tuningowania.Logiczne chyba,że na komers się umalowały nie? Ciekawa jestem jak wy wyglądacie i jakie macie zajebiste ubrania:)

Gość Gawwlai
Piekna nie jest, przeciętna. a ta ruda niezła:D

mila jak zawsze ty sie raczej w kwestii wygladu nei udzielaj, bo juz taka wioche soba zaprezentowalas, ze hej:D zreszta nie tylko o twoj wyglad chodzi

Gość Klaudynka0303
Miła jak zawsze-dziękuję za poparcie, bo tutaj większość jest anty społeczna w stosunku osób które tu pokazują zdjęcia. Ja jestem tylko ciekawa opinii..wybaczcie ale lekki makijaż to chyba nie zasłania wiele. A tak dla ciekawości nie jestem przszczata a makijaż mi twarzy nie zmienił tak czy inaczej:)

Gość maciek25maciek
Klaudia Zięba :) masz feee łydki

Gość maciek25maciek
ciekawe czy twoja koleżanka P.G. wie że wrzucasz na publiczne forum jej fotki już o dziewczynach z drugiego zdjęcia nie wspominając!

Gość Klaudynka0303
Heh..

Gość Klaudynka0303
Dobra nara

autorko wnioskuje że jesteś ta czarną;) Dziewczyna ma makijaż fakt i co? Wy się nie malujecie?? A jak jakaś da zdjęcie co ją przeróbka zlewa z tłem to jest ok:) Kciukiem pokaż swoją fotke twarzy:D bo widziałam kiedyś tutaj twoje zdjęcie było tak zrobione aby pokazać jak najmniejszy skrawek buzi. Pokaż swoją twarz do oceny:) dobrze wiesz,że nie wygląda za ciekawie a robisz się naj:) Mnie się nie podobasz i co z tego? Mam ci to wypominać na każdym temacie?

Gość maciek25maciek
o co już cie nagle opinie nie interesują? pa

Gość maciek25maciek
miła jak zawsze - masz bardzo ciekawą urodę :) (jeśli to twoje foto w stopce)

no to coś ci sie pomylilo, bylo sporo normalnych zdjec, ale po linczu na kafe zniknelas, wiec moglas nie widziec, pozniej sie pojawilas pod nowym nickiem. poza tym ja nie mam martwych zwierzat jako kapy w domu i nie nosze takich wystrzalowych kozaczkow jak ty:D

miła jak zawsze---> ale przecież to Ty słyniesz na kafe z krytycznych wypowiedzi na takich tematach po czym natychmiast wszyscy wsiadali na Ciebie, a teraz rżniesz głupa. Co do Kciukiem to tez widziałam jej fotę i bardzo mi sie podobała, pokazała tyle ile powinna.

Gość o w dooope
mila ma raczej urode rosyjskiej dziuni wieczorową porą

Gość mozeeeeeeeeeeeeeeeee
ladna 8/10

Gość maciek25maciek
a stąd że na 2 focie widać nazwę miejscowości i jest tylko 1 gimnazjum w takiej dziurze a więc nie trudno było znaleźć na n-k :D a klas kończących w tym roku też niewiele więc luknąłem to tu to tam a akurat autorka topiku ma zdjęcie główne te samo co tu wkleiła :D

miła jak zawsze---> ale przecież to Ty słyniesz na kafe z krytycznych wypowiedzi na takich tematach po czym natychmiast wszyscy wsiadali na Ciebie'' słyne nie niektóre są wg mnie ładne a inne nie i piszę to co uważam:) skrytykowałam chyba 3 czy 4 dziewczyny:) A to logiczne że jak się wystawi na opinie nie taka jakby autor chciał to potem masa pomarańczek sie objawia:)

to mialas sporo nickow, jak cie linczowali mialas nick MalutkaTaka i nie wciskaj kitu, ze nie:D a wlasnie za te kozaczki byl lincz i za twa yntelygencje:D

Gość maciek25maciek
sialala- widziałem że też znalazłeś autorke na n-k ;) autorko - najlepiej skasuj temat!!! i na przyszłość pamiętaj że w sieci nie ma czegoś takiego jak anonimowość!!!!! ja nie podałem linku do twojego konta na n-k bo po co. A napisałem do cienie po imieniu i nazwisku właśnie po to żebyś zdała sobie sprawę że nie jesteś tu anonimowa!! nawet jeśli chcesz wklejać swoje foty na fora to pamiętaj że koleżanki mogą sobie tego nie życzyć!!!!!