Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

basiuniakafeteria

jak poprawić sobie humor

Polecane posty

Witam Jak sobie polepszyć humor. Mam doła. Mój maż wyjechał na ponad 2 tyg. Nie mogę przestać o nim myśleć, bo jest bardzo daleko. Nie chodzi o tęsknotę, tylko raczej jakieś obawy, strach o niego. Poradźcie, co robić, żeby było przyjemniej i nie myslec. Pomyslałam: film z wypożyczalni piwo na wieczór co jeszcze????????? biore tabletki ziołowe na uspokojenie raz dziennie, żeby się nie wykończyć tym myśleniem.

Gość zajebisty byl dzisiaj
glupias ty, sprowadz se kolege od razu ci sie humorek poprawi....twoj mezus tez tam nie proznuje, nie badz naiwna...

Gość maćkowy potwór
relaksujaca kompiel z pachnidełkami wieczór ze znajomymi a najlepiej imprezka;)

kąpiel juz miałam, była nudna bo i tak myślałam kolegę, mamy wspólnych, ale nie wypada mi samej wydzwaniac, jeden własnie po rozwodzie a do tego przeważnie spotykali się sami faceci, albo same babki zakupy raczej odpadają, nie nie potrzebuje, ciuchy sie nie mieszcza w szafie moze z kolezanka sie umowie na piwo i dens a jak jestesmy razem, to prawie ciagle sie kłocimy, kurde to bez sensu

Gość gość
haha, ale taka kąpiel jest świetnym sposobem, ja dodaję do wanny sól bocheńską o zapachu bergamotki, cudowanie się po niej czuję.