Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak się nie martwić pomóżcie

DZIEWCZYNY boje się!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Stało się tak, że spotkam byłą żonę mojego mężczyzny, ponad 3 lata nie miałam okazji Jej spotkać. Tak strasznie stresuje się tą sytuacją. To taka okazja, że nie ma szans na to by na siebie nie spojrzeć itd. Martwie się tym, bo wiem, że to typ "damulki", jest ode mnie starsza o 15 lat. Ale wiem, jaki ma charakter. Potrafi z grubej rury rzucić tekstem " A co Ty myślisz, że jesteś lepsza ode mnie? i śmiech". Bardzo dużo słyszałam o Niej. Bo moi znajomi dobrze ją znają, to taki typ imprezowiczki, nie związała się z nikim po rozwodzie. Do tego bardzo dobrze trzyma się ze swoją byłą teściową:( Kurcze naprawdę nie wiem, czuje się taka nijaka. Jak śmieć jakiś, nie wiem. Jak mam się uspokoić i w ogóle o Niej nie mysleć? Nie zwracać na Nią uwagi? Jak to zrobić. Dlaczego ta sytuacja tak na mnie wpływa?

Gość czym ty sie martwisz
?????? miej ja gdzies, ja tez wiem jakie potrafia byc byłe.Badz soba i naprawde nie zwracaj na nia uwagi..

Gość Czym tu się przejmować
autorko,zawsze musi być ten pierwszy raz!!Chyba przy rodzinie nie powie Ci co o Tobie myśli?Albo nie palnie głupoty?? Bo wtedy zrobiłaby z siebie pośmiewisko. Trzymaj się od niej z dala i tak jak ktoś napisał wyżej- nie zwracaj uwagi, tyle!!

Nie wiem jak mam się nie przejmowac, nie potrafie, to jest najgorsze:/

Gość zrób
zrób się na bostwo :) idź do fryzjera :) a pewnośćsiebie sama przyjdzie.

akurat ten tekst przytoczony przez Ciebie świadczy tylko o tym jaka beznadziejna jest...

Dlaczego jestem beznadziejna? Ja nic nie mam do tej kobiety, tylko czuje się nieswojo. Mam dobry i charakter, ale boje się docinek z Jej strony.

Boże jaka ona beznadziejna jest a nie Ty czytajcie ze zrozumieniem :-O

Przepraszam na końcu przeczytałam "jesteś", a nie "jest". Przepraszam.

Gość ddgdfd
to juz wiemy czemu sie z nia rozwiódł- wcale nie dziwie sie. Olej ja , mniej gleboko w dupie.

Gość niebieskoooka dziewczyna
to zwizualizuj sobie ta sytuację, ze ja spotykasz Ona Ci docina...co robisz? ustal sobie co bys jej powiedziala, pocwicz. Mysle ze u Ciebie to tez jest kwestia poczucia wartosci i milosc do siebie, znaj swoja wartosc i wiedz ile mozesz zaoferowac, odwroc role i badz gora, pokaz jej ze to Ona przegrala.

Gość ddgdfd
to ja zaboli najbardziej, jak ktos ja oleje

Jestem normalną, wesołą, miłą, zadbaną młodą kobietą. Jestem lubiana. Ale przy takich ludziach jak Ona moja wartość spada. Choć jestem raczej ładna, ale to nawet nie o to chodzi. Jej zachowanie mnie stresuje. Jej zdaniem wszyscy są gorsi od Niej, Ona ma prawo krytykowac od tak!

takie teksty którymi próbuje ośmieszyć drugą osobę świadczą o tym że ma wcale nie mniejsze kompleksy od Ciebie. A więc głowa do góry :-)

Gość marcup
Żadna beznadziejna. Po prostu dobra i wrażliwa dziewczyna jesteś. Jakby coś próbowała z Tobą zadzierać, odwzajemnij jej się żartem na temat wieku. Każda, absolutnie każda kobieta jest na tym punkcie wyczulona. Po uwadze na temat jej wieku będziesz miała spokój.

Kiedyś wyzwała mnie od kurew, usłyszałam w telefonie, gdy dzwoniła po coś do mojego męzczyzny. Kobieta, która w ogóle mnie nie zna, której nigdy nie zrobiłam krzywdy. Ani Jej nie odebrałam mężczyzny, bo byli po rozwodzie już kilka lat, opiekuje się Jej dzieckiem jak własnym. Naprawdę nigdy złego słowa na Nią nie powiedziałam, nie śmiałabym. A Ona mnie wyzywa i beszta na każdym kroku. To strasznie boli, bo wiem, że może zrobić tak, że Jej była teściowa może zmienić o mnie zdanie:(

Gość niczym sie nie przejmuj
najlepsza rada

Gość Mini Mini Mini Mini
Weź miej ją gdzieś no bez przesady. Jak coś Ci powie głupiego to mądrze odpowiedz.