Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Rybak z bagien

O to powód dla którego mądry facet niegdy nie będzie miał kobiety

Polecane posty

Nie mówię że wszystkie ale ryzyko trafienia na taka jest ogromne,pytanie czy jest ktoś tak głupi żeby ryzykować dla trochę przyjemności

Gość dzięx Facet !
otworzyłeś mi oczy !

Gość opanowany w łożu
facet zrobi wszystko żeby poruchać a kobieta do się wyruchać żeby wszystko osiągnąć dużo nieświadomych kolesi daje się przez to wykorzystywać

Wiesz co facecie, pomyśl najpierw co piszesz ,bo rozumu ty nie masz, nie traktuj wszystkie kobiety jednakowo, bo możesz się poślizgnąc na czymś co ci jest nie miłe

Gość opanowany w łożu
jak dorośniesz to zrozumiesz a narazie zastanów się ile razy ci się nie chciało a się bzykałaś, nawet tylko dlatego że jemu się chciało to zrobiłaś to by go uszczęśliwić żeby było mu z tobą lepiej i żeby był z tobą dłużej to działa podświadomie

Ja się bzykałam za pieniądze, pomyśl ty następny co piszesz , żenada i nic więcej. Pisać z wami to samo, można wypluc flaki a wy swoje dalej:o

Gość opanowany w łożu
dorośniesz to zrozumiesz, zobaczysz

Opanowany w lozku Nigdy taka myśl mi nie przeszła przez głowę, a małolatą to ja nie jestem, jak jesteś już taki ciekawy:P

Gość opanowany w łożu
nie wszyscy dorastają w tym samym wieku :P a co do czerpania korzyści przyznam też że w każdej regule są wyjątki

To ile ty masz lat żeby wszystkich oceniać jednakowo:P Ja nie muszę się już niczego uczyć, wiem tyle ile mi jest potrzebne i nie szukam kogoś za zabaw za pieniądze. A tak przy okazji zaczernij się bo nie libię rozmawiać z orange.:P

Gość opanowany w łożu
badam zachowania ludzi związane z życiem seksualnym i dalsze konsekwencje pojawiające się w życiu codziennym, a seks jest nie tylko za pieniądze bo czasami jest jakby nagrodą np za pozmywanie naczyń czy coś innego

Seks za pozmywanie naczyń, nie rozśmieszaj mnie:D To kobiety u Was mężczyzn do tego tylko się nadają i do niczego więcej, do garów, rodzenia dzieci, zaspokajania Waszych potrzeb seksualnych nawet jak nie mamy na to ochoty.

Gość opanowany w łożu
to dziewczyna będzie sie ruchać żeby facet pozmywał lub zrobił coś innego, zrobi to żeby skłonić go do jakiejś decyzji na jej kożyść i nie udawaj tępej bo stale przeinaczasz moje wypowiedzi

Gość aquariuss
Niemcy zaatakowały Polskę, Polscy mężczyźni gineli milionami w obronie kobiet, które teraz za kasę się oddają "bogatym" Niemcom.

Opanowany Ja jestem jaka jestem i nie przecinam twoich wypowiedzi, tylko się wypowiadam co myślę o tym co piszesz. Nie uraź się co teraz napiszę ale ja mam inne poglądy na życie niż ty, a daleko nie zajdziesz takim rozumowaniem.:)

Gość aquariuss
...wnuczki tych kobiet.

Niestety ale " opanowany w łożu" ma sporo racji.kobiety zawsze swoje cipki wykorzystywały do swojej korzyści i nie tylko materialnej.krótko mówiąc to stare przysłowie mówi że każda kobieta ma w sobie prostytutkę.