Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

meinschatz

pomocy

Polecane posty

Witam was. Mam taki wlasnie problem. Razem z Moim chlopakiem martwimy sie,ze moge zajsc w ciaze po ostatnim stosunku. Od jakiegos tygodnia od stosunku zauwazylam,ze tego sluzu jest bardzo duzo! :/ nie wiem dlaczego i z poczatku mialam przy zjedzeniu jakis hamburgerow lub innych rozmaitych posilkow bylo mi slabo! krecilo Mi sie w glowie i mnie mdlilo ale nie wymiotowalam ani nic. Pojawialy sie tez bole glowy czy to moze byc czasem ciaza?! A i co jeszcze chcialam dodac. Np teraz zjadlam jabka tarte z takim kremem do deserow i np. teraz po tym boli mnie brzuch i mnei mdli :/ i zauwazylam ze coraz czesciej latam do ubikacij ostatni raz kochalam sie z moim chlapkiem tydzien temu.. ale wczesniej tez bywalo dosc czesto i nie zawsze z zabezpieczeniem ale z tego co wiem to raczej wszystko powinno byc dobrze ale te objawy sa teraz takie dziwne Robilam dzis test ciazowy ale wyszedl ujemny.

Gość bezsens2
ujemny moze byc wynik dodawania

hmmm.. strasznie sie boje.... jedna z kolezanek powiedziala ze teraz po tygodniu nie wyjdzie mi tak szybko czy jestem w ciazy czy nie, a te objawy sa fatalne jeszcze nigdy tak nie mialam, a tego sluzu to w ogole... nigdy tak nie bylo jego duzo

Gość aquariuss
nein, du bist nicht schwanger meinschatz, wenn der Test Negativ gezeigt hat, heit es dass du nicht schwanger bist. Aber um 100% sicher zu sein, kannst du auch im wiederholen, kostet ja nicht die Welt :) mfg

Ja aber die Test zeigen nicht immer das Richtige,meinte auch ne Freudnin zu mir, dass nach einer Woche, ist auch zu schnell und soo.. Aber wohner kommt so mega viel Schleimhaut und dass es mir immer so nach dem essen schlecht ist, und pipi gehe auch mega oft!! :( das macht mir am meisten angst weil ich noch nie so ein gefhl im leben hatte :/

już niedługo będziesz wiedzieć czy jesteś w ciąży czy nie

Do : 16 latek ? myslisz ze to moze byc ciaza? test wyszedl mi ujemny.. ludzie poradzcie bo sie bardzo boje...

Juz niedlugo to sie dowiem czy bede czy nie ale nie wiem czy tyle wytrzymam :( a ja nie moge wysiedziec bo sie tak boje... :(

Gość bezsens2
podstawowe pytanie drogie dziecko: kiedy mialas ostatnio miesiaczke i jak dlugo trwaja twoje cykle i kiedy dokladnie byl ten stosunek w trakcie ktorego niby moglas zajsc w ciaze?

do bezsens: Mam co 30,31 dni okres ostatni raz mialam z nim tydzien temu,czyli we wtorek.. ale przed tez byly.... i to moze tez byc tez z wczesniejszych razy tez

Gość bezsens2
i kazdy byl bez zabezpieczenia? kiedy ostatnia miesiaczka?

Robilismy napierw ''z'' a pozniej jak sciagnelismy to robilismy ''bez'' Ostatnia miesiaczka byla 8.sierpnia czyli ja mam tak comiesiac musi sie kolo 8, lub 9 wrzesnia zaczas

ale bywaly razy,ze robilismy do konca tez ''z '' nie zawsze ze bez... ale zazwyczaj robilismy z a pozniej bez

Gość bezsens2
jesli chodzi o stosunek tydzien temu to pewne prawdopodobienstwo zajscia w ciaze jest, jesli stosunek byl bez zabezpieczenia, bo byl to poczatek twoich dni plodnych, powtorz test i czekaj na miesiaczke

Gość opanowany w łożu
zrób sobie kiedyś kalendarzyk małżeński i pamiętaj że plamnik żyje 3 dni poza workiem a potem będziesz wiedziała czy warto się martwić

Gość bezsens2
to bezsens do potegi, nie mozesz pojsc do gina po tabletki anty? po co tak ryzykowac, skoro tak sie obawiasz ciazy? ile macie lat?

Gość bezsens2
kalendarzyk to moze byc dobry w malzenstwie, bo to nie jest skuteczna metoda antykoncepcji

Duzo Mi to teraz juz nie pomoze... bo moze byc juz za pozno?! Teraz zadne tabletki nie pomoga...!!!!!

Gość opanowany w łożu
ale mniej więcej się wie czy było ryzyko zajścia a jako metoda antykoncepcji to się nie sprawdza

Gość jesteś idiotką
po cholerę się bierzesz za seks skoro nawet nie umiesz i nei chcesz się zabezpieczać ? albo kupujcie gumki i używajcie ich ZA KAŻDYM RAZEM albo idź do gina po tabletki no chyba że chcesz zajść w niechcianą ciążę i mieć zjebane życie

Gość bezsens2
totez wyliczylam jej kiedy miala dni plodne, ale rownie dobrze mogl jej sie cykl rozregulowac, z powodu stresu, zmiany klimatu spowodowanej wyjazdem itp. i dni plodne mogly sie w zwiazku z tym przesunac nie ma co panikowac, ale trzeba sie zastanowic nad swoim zachowaniem i pomyslec o dobrej antykoncepcji, bo jesli tak ryzykuja to wczesniej czy pozniej bobas sie pojawi

Gość opanowany w łożu
kiedyś znalazłem taki blog jak gościara co miała 11 lat chciała "robić seks" i bawiła się z młodszym bratem w konika może to ty? bo mądrzejsza nie jesteś

Gość bezsens2
"no chyba że chcesz zajść w niechcianą ciążę i mieć zj**ane życie" to akurat glupie stwierdzenie, gowniarskie z lekka, mysle, ze ok.50% Polakow to dzieci z niechcianych ciaz

Gość jesteś idiotką
laska czy to naprawdę tak trudno skojarzyć że od seksu bez zabezpieczenia zachodzi się w ciążę ? jak nie macie gumki to nei ma seksu albo robisz mu tylko orala lub ręką...proste nie ?

On mowil,ze z tego nie powinno nic byc... Bo chyba sam najlepiej wie prawda? Ale dosc czesto to robilismy... i sam powiedzial ze by sie nie zdziwil jak by teraz moze cos z tego bylo, jak tak modzilismy.. wiadomo ze czlowiek sobie sam do 100% nie bedzie pewny!! co mam dalej robic? moze mi ktos wkoncu doradzic? czy widze ze tutaj tylko mi jakies awantury wypryskuja

Gość bezsens2
ale juz ci przeciez wszyscy powiedzieli, zrob drugi test, jesli wyjdzie brak ciazy to czekaj spokojnie na miesiaczke, jesli wyjdzie ciaza idz do gina jesli brak ciazy to i tak idz do gina, niech cie moze nauczy co nie co o antykoncepcji, a najlepiej przepisze tabletki albo plaster ile wy macie lat?