Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

meinschatz

pomocy

Polecane posty

Gość opanowany w łożu
czy mi się wydaje czy ludzie po lepszych szkołach mają chcianą ilość dzieci a ludzie bez szczególnej edukacji mają ich większość z niespodzianki

No dzis jak zrobilamto wyszedl ujemny. Wiec tez poczekam teraz do miesiaczki i wtedy.. powtorze test.. Ja mam 19 a on 23

Gość bezsens2
"czy mi się wydaje czy ludzie po lepszych szkołach mają chcianą ilość dzieci a ludzie bez szczególnej edukacji mają ich większość z niespodzianki" kiedys tak myslalam, ale to nie jest regula moze jest to pewna zaleznosc, ale tylko w niewielkim stopniu zaraz sie okaze, ze on student, a ona od pazdziernika studentka, wiec to bez znaczenia

Gość opanowany w łożu
testy stwierdzają ciąże po 7 dniach od zajścia no faktycznie skończone szkoły nie świadczą o mądrości człowieka, niektórzy lubią iść na żywioł

Jestem teraz przed okresem. 8 musi mi sie normalnie zaczas. Bola Mnie juz piersi i jajniki tez. . ale jeszcze nie az tak bardzo, ale wczoraj zauwazylam, ze dostaje brazowych lekkich plamien i nie sa one duze,a ale wystepuja,myslalam ze to moze byc juz okres, ale to za wczesnie.... z czym to moze byc zwiazane? Prosze o jak najszybsza odpowiedz

ze stresem..... i ...... urojona ciaza.... nie smiej sie i niech reszta tez ugryzie sie w jezyk.... Chodzi o to, ze jestes tak skoncentrowana na mozliwosci bycia w ciazy.... szukasz potwierdzenia tego, taki sam mechanizm jak przy urojonych chorobach wszystko sie rozgrywa miedzy uszami..... co do obolalych piersi i jajnikow (jak to nazwalas) to raczej przed miesiaczka tak jest..... plamienie tez normalka.... przeciez zyjesz teraz w stresie..... a nastepnym razem sie zabezpiecz...... tabletki nie kosztuja tak duzo i gumki tez nie....

Dostalam dzis okres! Ale jak na pierwszy dzien to naprawde jest bardzo bolesny.. :/ nie darze latac do lazienki. Wiec chyba nawet nie potrzebnie sie tak martwilam a moze te objawy tez mogly byc wlasnie przed miesiaczkowe, tylko kolezanka z klasy mnie jeszcze straszy, ze choc sie ma okres to mozna byc w ciazy bo ona tez tak miala, ale ja mysle ze u mnie sie juz na tym konczy i nie potrzebnie ta panikia i zamartwianie ;) uff

Czesc Dziewczyny pisalam tutaj nie dawno Normalnie dostalam okres 07.09. i trwal on tydzien co zazwyczaj trwa okolo 5 dni. Ale z tym zaden problem.. Wczoraj natomiast bardzo sie przestraszylam,bo siedzac czulam jak mi cos wycieka z pochwy, czulam raczej jak by byl to sluz polecialam do lazienki bo bardzo bylo mokro! i jeszcze nawet nie zdazylam usciasc na ubikacje a w jednym momencie wyplynelo tak duzo takiego bardziej troszke w braz bardzo klejacego sluzu czy nie wiem co to bylo ???? bylo go naprawde duzo!! i bardzo sie wystraszylam bo nie wiem co to jest? i z jakiego powodu to sie wydobylo? zazwyczaj mam sluz taki normalny jaki sie powinno miec, i byl zazwyczaj bardziej bialy a ten mial taki dzdiwny kolor jak juz napisalam wpadajcy w braz i strasznie gesty!! i lepiacy jak kisiel!!! co to moze byc? prosze o odpowiedz

Gość rada jak ta lala
Jeszcze nie byłas u gina????!!!! To spadaj w podskokach, bo za tydzień przeczytamy: "ach, ach, boje się, co mam zrobić, bo chyba jestem w ciąży, pomóżcie" Żenada

Gość Malinowa cytrynka
matko jaka ty tępa jesteś :D test nie może być ujemny, co najwyżej twoje IQ :D test może być negatywny :D kolejna sprawa :D jak dajesz bez gumy to jest duże prawdopodobieństwo zaciążenia, a ten śluz możę oznaczać tylko teraz dni płodne albo już czop cię korkuje (tak jest jak sie w ciąże zachodzi :classic_cool:, wiec teraz nie szukaj pomocy na kafe, bo nikt nie zaczaruje twojej macicy żeby wypluła tę magiczną fasolkę :D seee you SOPOOOOT! :D

Gość Malinowa cytrynka
oh temat sie przedawnił :D zapalenie jakieś masz, won do ginekologa a nie pomocy na kafe szukasz. i błagam cie nie rozmnażaj się ścierpi :d

tak wizyta u gina pewnie nie na twoj budzet :o taniej i latwiej na forum..... A przy tym sluzie.... mmmm mialas bole podbrzusza? jesli tak to w podskokach do gina......

Bez względu na wszystko w podskokach do gina :o Po pierwsze ze względu na śluz, po drugie o poradę w sprawie antykoncepcji. A chłopaka to się nie słuchaj czy z tego może coś być czy nie może, bo z mojego doświadczenia wynika, że większość facetów, zwłaszcza młodych raczej niewiele wie o płodności kobiety :o Kasa nie jest na ginekologa potrzebna, można pójść do publicznej przychodni. Przyjmują tam dokładnie Ci sami ginekolodzy, którzy przyjmują prywatnie, bo większość lekarzy pracuje na kilku etetach.

wyobraz sobie ,że nie masz netu i co do gine i tak musisz iść to twój obowiązek matka cię jeszcze nie uświadomiła? to pewnie ze stresu nie panikuj ,nie gorączkuj ja mam bezpłatnego w przychodni

a z testami to różnie bywa ja byłam już w 2 miesiącu ciąży a i tak wyszedł ujemny

ale ludzie?! jaka ciaza? mialam okres jestem po okresie!!! wiec ciaza jest chyba wykluczona co nie??? jaki ginekolog??? wy tylko ciaze widzicie i kazdemu tak doradzacie nic wiecej.. wole sie zwrocic do kogos innego niz do was bo przy was sie tylko moze strachu nazrec nic wiecej-

Okres byl dosc obfity i nic wiecej sie nie dzieje, i nie mam innych objawow ze moge byc czasem w ciazy! bo jesli by tak bylo to bym miala jakies plamienia podczas w ciazy anie az tak obfite krwawienie, ludzie! potrafi ktos cos normalnego doradzic?

Gość rada jak ta lala
Skoro jesteś taka obcykana w kwestiach ginekologicznych, to po co w ogóle o cokolwiek pytasz? nara.

moja ciotka miala do 6stego miesiaca regularnie jak w zegarku okres, normalny...... nikt ci ciazy nie wmawia .... radzimy ci bys poszla do lekarza zamiast tutaj rozczasac.....

Ale macie moze jakies podejrzenia co by to moglo byc... ?? :( Kurcze problem mam jeden w tym ze musialabym sobie dobrze rozlanowac czas, bo jest ciezko sie dostac popoludniami do ginekologe a do popoludnia pracuje od rana, ale to sie rozplanuje

to zamiast tu siedziec popoludniami i sie drzec ze nikt nie potrafi wywrozyc co ci jest to dwa razy bys juz obrocila

A Twój chłopak nie może Ci pójść wyciągnąć numerek/zająć kolejkę? Albo telefonicznie nie można tego zrobić?

Ale Ja jestem teraz w Niemczech tymczasowo, i wracam do Polski 9 pazdziernika a chlopak jest w Polsce

Nie chce mi się wierzyć, że w Niemczech nie można się zapisać na wizytę telefonicznie. :)