Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ola Bola

Po h** mi to wszytsko było?? Tyle lat zaprzepaściłam!!!!

Polecane posty

Gość Ola Bola

Konkretnie 8,5 dla jednego-jedynego faceta, który dzis jest pieprzonym chamem i egoistą, który nie chce ślubu, nie chce czułości, nie chce podnieść po sobie skarpety brudnej. Własnie nawiałam od niego i sama się uspokajam gdy nęka mnie przepraszającymi smsami i telefonami. Istna tragikomedia.

Gość Ola Bola
A ja jak ta idiotka, naiwniaczka dumna byłam z tego stażu, z nas, z siebie. AAAAAAAAAA!!!!!!

Gość Ćpun i pijak
Idz na miasto i podymaj sobie. Przestaniesz smucic

Gość Ola Bola
troche wody upłynie nim sobie podymam. Ale jako vicedziewica nie pomrę na pewno!!

Gość wiele latek za mna
ja straciłam 9 lat z facetem, w tym 3 lata małzeństwa i wszystko w jeden dzien a własciwie noc poszło sie jebac reszte sami sobie dospiewajcie

Gość a ja 11 lat straciłam
:o, ale mimo wszystko chce mi się dalej żyć. Jestem wciąż młoda i atrakcyjna:P Autorko, nie daj się chociaż namówić na żaden powrót! On się nie zmieni-taka prawda. Szkoda Twojego życia! Ułożysz je sobie bez tego palanta!🖐️

8 lat, kobieto co z tobą? To chyba rekord w powolności uświadamiania sobie rzeczywistości :/

Gość aha i achh
O nie, do rekordu jej mało. Ja go dzierżę, ale nie powiem, ze dumnie. :D 20 lat małzeństwa i 25 zwiazku :D

Gość Ola Bola
Czas i okoliczności go zmieniły, bo był na tyle młody, a może na tyle słaby, żeby wierzyć w NAS?? Ach... to ja jak ta sunia na siłownię, na solarkę, z obiadkiem... wierna, żeby było jak nalezy. Nie pasujemy do siebie i tyle. Ja potrzrebuje cos ponadto niz sama "obecnośc' kilka metów obok mnie. Więc teraz niech cmoknie się w swoją piękną dupę i wara ode mnie!!!!!!!!!!!!

Gość Ola Bola
Symptomy nieróbstwa i znieczulicy zaczeły mnie niepokoić jakieś 3 lata temu, ale jakos to ratowałam, jakoś na swój sposób tłumaczyłam. Co raz czesciej pomieszkiwałam u niego, a teraz, w te wakacje mieszkalismy razem niecale 2 miesiące i czułam się fatalnie. Wszytskie obowiązki na moje ręce, ój wygląd ma być perfect 9bo go w sumie do tego przywyczaiłam) i nie powinnam niczego żądac. Chyba potrzebowalam czasu i dobitnych dowodów na to, że wspólnego zycia między nami nie będzie. To się wlasciwie stało.

Gość Solie
Też tak miałam, z różnicą, że ja z nim 7 lat i 2 po ślubie. Rzuciłam w pizdu gnoja.