Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pankracy leżący na tacy

Pewna Książka

Polecane posty

Pewna książka była aż tak natarczywa że postanowiłem ją przeczytać Około roku temu kiedy byłem w pewnym mieście znalazłem na ławce książkę więc ją przygarnąłem żeby tak nie mokła lecz w domu cisnąłem w kąt bo była po angielsku i całkiem o niej zapomniałem , ostatnio moja dziewczyna zakupiła kilka książek i jedna mi poleciła jak się okazało była to ta sama powieść lecz w ojczystym języku no więc skoro już jest tak nachalna to ją przeczytam no i muszę powiedzieć że jest warta uwagi choć jestem dopiero w połowie

Gość aha i achh
daj tytuł :) w obu językach

Carlos Ruiz Zafon - Cień Wiatru jeszcze nie skończyłem więc jeszcze tak do końca nie oceniam ale jak na razie podoba mi się

Dawno temu kierowany instynktem wyjechałem do Gdańska i był to trafny wybór teraz czuję to samo czuję że muszę wybrać się do Barcelony , no cóż uleganie instynktom może i nie jest przez wielu uważane za właściwe postępowanie ale mi się to zdarza i nigdy nie żałuję a więc czas zaplanować wycieczkę :)

Gość aha i achh
Siostra mi tez polecała, tego autora, nie tylko tę ksiażkę. czyli pora czytać :)

Gość PoProstuPrawdziwyMężczyzna
Cien wiatru jest wypas, Gra Aniola rowniez. Gorzej z Marina. Ale ogolnie wciagajaca lektura. Polecam.