Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

coyot ugly

W życiu wszystko kręci się wokół związków,milości,seksu,racja?

Polecane posty

Gość aha i achh
Jak człowiek zmądrzeje, to już nie.

Wszystko inne może wam się układać możecie mieć super prace full kasy albo wręcz przeciwnie ale najważniejsze pozostaje i tak zawsze coś innego...

Ale co jest najgorsze że takie fakty uświadamiamy sobie najczęściej gdy dzieje się coś negatywnego w tych strefach życia...

Wszystko i tak sprowadza się do jednego bo po co kasa?Żeby robić coś dla siebie i dla drugiej połówki o ile się ją ma

Może i racja...Ale to jest moim zdaniem sensem życia bo jak ono by wyglądało bez tego wszystkiego?

Gość Nie powiedziałabym

Gość Wojnełe ?
Bzdura , ja mam na związki wyjebane .

Gość aha i achh
jak mu życie pod tym akurat względem tak dokopie, ze mu już wszystko jedno i zaczyna egoistycznie myśleć o sobie. Uwierz, że to możliwe.

Gość aha i achh
Jeszcze dopiszę: wtedy nie łapiesz sie obsesyjnie partnera, jak ktos chce z toba być, ok, ale nie uważasz, ze to na zawsze i nie dajesz mu/jej wejść sobie na głowę. Wiesz, że jak zniknie, to ty będziesz nadal żyć i czuc sie dobrze, a nawet sprawiać sobie przyjemnosci innego typu, niekoniecznie seks. Zresztą, chcesz seksu: są płatni osobnicy obu płci i mogą ulżyc w potrzebie. Nie wolno być uzależnionym w ŻADEN, ale to ŻADEN sposób od drugiego człowieka. Szczęścia szukaj w sobie.

Wierze...Pisze o tym dlatego że jestem w chorej i strasznej sytuacji jeżeli chodzi o te tematy i też mam powoli dość jestem typem niepoprawnej romantyczki ale przez to co dzieje się ostatnio w moim życiu zaczełam tracić wiarę w siebie w ludzi

Gość aha i achh
Kwestia doswiadczenia życiowego. Mam już swoje lata, i teraz dopiero jest mi w miare dobrze. Pozdrawiam, uspokuj emocje. :)

Gość Prażynka_87
pieniądze - to sie liczy....jak tego nie masz to nie kupisz zdrowia, urody, dachu nad głową , nie spełnisz marzeń, i być może nie zwiążesz się z ukochaną osobą jeśli jesteście z ,,różnych warstw społecznych"

Gość karmeneczek89
milosc i rodzina najwazniejsza... co w tym dziwnego?

Też jestem po wielu przejściach i dopiero teraz dochodzę do pewnych wniosków patrzę na życie z innej perspektywy,wszystko jest trudne ale wszystko jest do przeżycia...Tylko ja szukałam złotego środka który chyba nie istnieje....