Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Słomaaa

Jaki szampon do włosów ?

Polecane posty

Jaki szmpon dla mnie i siostry ? 1. Dla mnie - ja mam włosy przetłuszczające i z łupieżem jaki byłby dobry ? ale nie np: headen shoulders bo on jest jak dlamnie do niczego ;/ 2. Dla mojej siostry - szampon musi nadawać włosom połysk i żeby były po nim miękkie jak jedwab , wiem że była taka reklama szamponu w TV ale nie pamiętam jaka nazwa była tego szamponu może ktoś wie ? Dzięki, bardzo :))

ja z własnego doświadczenia polecam najzwyklejsze szampony np. pokrzywowe lub aloesowe. są one do każdego rodzaju włosów. porównując z szamponami po ok. 10 zł, które moim zdaniem tylko przetłuszczają włosy, szampony ziołowe za ok. 3 zł są o niebo lepsze.

Nadal mam łupież a włosy mi sie przetłuszczają po jakiś 3 dniach ale po każdym szamponie mi sie przetłuszczały gdzieś koło 3 dnia .

Gość hoonooratkaa
na łupież to tylko szczotka pzeciwłupieżowa anty dandraff therapy z donegala, swietnie pomaga plus jakis zwykly szampon przeciwłupieżowy. a siostrze tez Gliss kur z jedwabiem :) powodzenia

Gość zyrafka102
Problemu z łupieżem nie mam, ale dla siostry to syoss dry, brittle hair szampon odżywka i maska, włosy są rewelacyjne albo pantene pro v intensywna regeneracja (szampon i odżywka) ja stosuję na zmianę jak się mi skoczy to sięgam po ten drugi obydwa polecam

Gość veryAnka
Aby pozbyć się łupieżu kup sobie Pirolam - gwarantuję, że upora się z problemem.

Gość spaaaaaaaaaaaaaaam
veryAnka, WON Z TYM SPAMEM, rzygać się chce, w każdym poście twoja dziadowska "reklama" !!!! :o :o :o

Słomaaa. We wszechświecie każde jedno jest zawsze tylko dla jednego. Musisz sama wybrać. Dlaczego? Bo i nawet lek działa dobrze na jednego, kiedy na drugiego nie działa wogóle.

Gość cmeccettttt
dla Ciebie- stosuj nizoral przez kilka myc, a potem jakis normalny, zwykly. Najlepiej dla dzieci, delikatny Bambi z kaczuszka dla siostry- Stapiz sleek z jedwabiem, bardz herbal essences nawilzenie po brzegi niebieski

Gość veryAnka
a dlaczego akurat takie zestawy polecasz?