Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość obsesjonatka

Na jakim punkcie macie obsesję?

Polecane posty

Gość irqa.
na punkcie Ladaco ;*

Gość przyłączammmmmmm
stokrota mam to samo ;)

Gość parłoszka
1.muszę mieć łóżko idealnie pościelane do spania , pościel nowa i świeża, wywietrzona,prześcieradło gładkie jak lustro i dwa jaśki małe ,zasłane też musi być równiutko 2.nie wychodzę z domu bez idealnego makijażu i umytych ułożonych włosów,bez uperfumowania, nie wyjdę nawet do kiosku pod domem 3.muszę mieć zawsze buty dobrej jakości,skórzane i czyste - na wszystkie pory roku

- jak ściągnę piosenkę to zaraz muszę zmienić tytuł, nazwa wykonawcy wielką literą, spacja, myślnik, spacja i nazwa piosenki wielką literą ze wszystkimi znakami i najdrobniejszymi szczegółami - w ogóle jak coś piszę to wszystko musi być ładnie rozplanowane i potem sprawdzam to 10 razy, zwracam uwagę na każdą literówkę i brak ąę, nawet jak piszę post na kafe :O - obgryzam suche skórki - pouczam wszystkich, że mają brudno w domu, a sama jak nikt nie widzi mam okropny syf :O - i moja najgorsza obsesja - staniki :D wpisuję się chyba w każdym temacie o biuście i wszystkich pouczam :P

Gość przyłączammmmmmm
nienawidzę jak ktos bierze coś mojego bez pytania wszystko musi byc rowno jak z muzeum wszystko musi byc do pary :)

Gość Prażynka_87
też obgryzam skórki. Znasz się na stanikach???ja handluje bielizną (tzn próbuje bo to początki ) i czasem ciężko mi zrozumieć jak klientka mówi - chcę taki zbierający...

Gość obłędniej nie może być
- mam obsesję na punkcie śmierci - wyglądu - charakteru - ciemności

Gość kwiat81 und sebian81
Levviatan to nasza obsesja!

A gdzie zaczynasz, jaką bieliznę sprzedajesz? Tzn jakich marek? Zbierają staniki odpowiednio ciasne w obwodzie i o odpowiedniej szerokości fiszbin.

Gość Zielony_liść
A ja mam obsesję na punkcie mycia rąk... nienawidzę dotykać klamek, uchwytów koszy i wózków w supermarketach, poręczy schodów... ble....ZAWSZE jest to tłuste od brudu... OHYDA.... Nie jadam też kanapek zrobionych przez kogoś... bo się zwyczajnie brzydzę... nienawidzę jak ktoś dotyka żywność którą ja mam potem zjeść.

Gość parłoszka
pomimo że jestem kobietą patrzę też na inne kobiety żeby przede wszystkim zobaczyć jaki ma tyłek , czy tłusty, czy jest zgrabna ,czy wyschnięta i porównuje sie do niej u facetów też patrze na tyłek nie wiem dlaczego ,nie jestem zboczona tylko oceniam wizualnie jakość figury, sylwetki

Gość Prażynka_87
na razie między znajomymi , pracuję nad stroną internetową. Marki trumph - końcówki kolekcji. ----> Zielony Liść: Słyszałam że częste mycie rąk to przejaw nerwicy natręctw

Więc nie masz co pracować nad Triumphem, bo do badziew, a nie staniki. Chyba że zależy Ci tylko, żeby mieć z tego zysk, ale mi by o wiele bardziej zależało na ubieraniu biustów w dobrze dopasowane staniki, porządnych firm, a nie takie, które przy obwodzie 70 naciągają się do 100cm. Sama myślę, czy nie otworzyć kiedyś sklepu albo chociaż iść na kurs bra fittingu. Zajrzyj do tego tematu, który podałam, tam na pierwszej stronie masz podstawowe informacje o stanikach. Jeżeli chcesz coś robić w tym kierunku, to wypadałoby się najpierw oczytać i naprawdę czuć w sobie szczerą chęć pomagania w doborze, a nie wciskania w co akurat jest :)

Gość Maaaaaaakkkaa
myję butelki, opakowania, w których jest jedzenie. Dopiero potem wkładam to do lodówki. Mam obsesje, że jakieś brudne ręce innych ludzi to dotykały, a potem to stoi w lodówce. :o

Gość Prażynka_87
Głaszczka dzięki.;)

Gość lala jak ta lala
-wygląd (włosy, makijaż, ubiór, skóra) -mierzenie się prawie codziennie miarą krawiecką :O czy np nie mam więcej w biodrach albo udzie :O (a jestem normalnej budowy) -jedzenie (objadam się cały czas.. nawet w nocy jak się obudzę to lecę do kuchni, zjem z 2 ciastka i parę chipsów i mogę iść dalej spać :O ) -codziennie sprzątam a wydaje mi się, że dalej jest bałagan :O

Gość Prażynka_87
Stawiam pierwsze kroki, wybrałam Trumph bo wydawało mi się że jest najbardziej ceniony przez Polki, ale właściciel hurtowni którą odwiedzam wspominał że będzie sprowadzał ze stanów różne inne firmy (których ja oczywiście nie znam)

Gość ja nigdy
no wiec ja mam tak: - nienawidze sms-ów późną porą- zawsze kojarze to z niemilymi wieściami :( - zawsze kiedy wracam do domu wlaczam tv, musi grac i choj i niewazne czy oglądam czy nie, musi grac:) - nienawidze balaganu - jak wychodze z domu to sprawdzam po kilka razy czy wszystko wylaczylam- boje sie pozaru itp - nie wyjde z domu bez podmalowanego oka:)

Wybierz taką firmę, która ma przede wszystkim obwody od 60 i miski G+ Brytyjskie np Panache, Freya, Curvy Kate Nie jestem pewna do jakich misek, są staniki Pour Moi, Discover Mademoiselle. Zajrzyj do takich sklepów internetowych jak onlyher, bellami. Ale przede wszystkim czytaj, czytaj i jeszcze raz czytaj o doborze stanika na stanikomanii, lobby biuściastych, przeglądaj katalog balkonetki. To jest kopalnia wiedzy, ja wiem wszystko tylko stamtąd :)

Gość smanna
Ja mam obsesję na punkcie: a) ludzie: -tego, że nikt się ze mną nie liczy i ogólnie wydaje mi się, że ludzie mnie olewają -NA PUNKCIE PRZYJACIELA chociaż widocznie daje oznaki, że go nie obchodzę i nie jestem ważna w jego życiu, ale to jego wina bo nieustannie daje nadzieje. -boje się odpowiedzialnej pracy i tego, że zatrudnię się i nie będę wiedziała jak zrobić najprostsze rzeczy czy załączyć chociażby jakąś maszynę gdy zostanę o to poproszona b) jedzenie: -na punkcie starego jedzenia, wieczorem otwarta woda, na drugi dzień jest dla mnie stara. Chipsy otwarte trzymam mocno zwinięte w szafce, w której jest trochę przestrzeni, jeśli jest w niej dużo innych rzeczy, to mam wrażenie, że coś się dostało do tych chipsów czy płatków śniadaniowych -na punkcie mięsa, zjem tylko takie idealnie czyste, bez żyłek, tłuszczu, krwinek itp. c) wygląd: -na punkcie tłustych włosów, zaniedbanych dłoni, ostatnio na punkcie pach, ciągle wydają mi się nieświeże, tłuste, co ciekawe bezpośrednio po umyciu mam wrażenie że są brudne bo niedokładnie zmyłam mydliny -na punkcie czystości skóry twarzy, kilka razy dziennie ją szoruję (mam wągry) wyciskam najmniejsze objawy pryszcza -mam obsesję na punkcie ubrań, mody, kosmetyków A tak poza tymi trzema podpunktami to mam obsesję na temat wracania samemu wieczorami, bardzo się boję.

Gość do głaszczki
hej głaszczka:) może mi doradzisz? kiedyś nosiłam stanik 75a, ale przytyłam... teraz zmierzyłam się pod biustem ciasno - 88 cm, na biuście 98 - czyli powinnam mieć rozmiar 90 A ? bo jak obliczyłam na kalkulatorze staników, to wyszło mi na jednym 80 C, na drugim 90 C :O wydaje mi się, że to co sama obliczyłam - 90 A - jest poprawne. czy mylę się? i czemu na allegro jest tylko kilka staników 90 A dostępnych?? :O będę wdzięczna za radę pozdrawiam głaszczka :)

88/98 to jest 80D kochana :) na pewno nie 90A, obwód zawsze zaniżamy, a nie zawyżamy, on musi trzymać Twój biust, żeby nie wyleciał z miseczek :)

Gość do głaszczki
serio?? ale heca, w życiu bym nie pomyślała! :D kurcze żeby to dobrze obliczyć to chyba jakiś kurs trzeba odbyć :D dzięki za radę głaszczka pozdrawiam :)

żaden kurs, obwód zaniżam zawsze sama, a wymiar w biuście wyczytałam z tabelki. Podałam tylko rozmiar prawdopodobny, taki tabelkowy, w rzeczywistości wszystko zależy też od stanu biustu. Przy zakładaniu pochyl się i wygarnij wszystko spod pach do miseczki. Jak będzie za mała, weź 80E, jak za duża, 80C. I nie wiem, czy 80D z bieliźniaka nie zrobi Ci się zaraz za luźne, zresztą producenci chińskich staników za 15 zł nie mają pojęcia o konstrukcji, więc może lepiej wybrać się do dobrego sklepu z bra fittingiem. :)

glaszczka!:Dwidze,że się znasz,więc pytam: 76podbiustem 98wbiuscie to jaki będzierozmiar???zawsze nosiłam 75B, prawidłowy70C??? no to odbiełam od tematu;)

zakładam, że zmierzyłaś się ciasno pod biustem, bo jeżeli nie, to rozmiary będą: 30(65)GG brytyjskie 65K polskie :D

kurcze,bele,no nie spodziewałam się!:Ddziękujebaaardzo:) a,koleżankad się cciała spytać: 77podbiustem 89wbiuscie to jaki rozmiar??? Skąd Ty w oóle się na tym tak znasz?:)