Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KRZYSIEKDEMO

skad tyle jadu w was?? DYSKRYMINACJA

Polecane posty

Gość KRZYSIEKDEMO

jestem mezczyzna i zyje z mezczyzna.... co w tym zlego??????????? myslicie ze to inna milosc niz kobiety z mezczyzna ?????????????

Gość KRZYSIEKDEMO
zawsze tacy wyszczekani a teraz??????????????????

Gość kiim
mi to nie przeszkadza. zyj jak chcesz, rob co chcesz, Twoje zycie, nie moje. nie potepiam, nie oskarzam, toleruje.

Gość kiok
a teraz mamy to gdzies kogo i gdzie posuwasz:D🖐️

Kolejna prowokacja... Mimo to - tak, mysle ze jest inna. Dla mnie to jest zboczenie i tyle. Ale jesli ci z tym dobrze to mnie nic do tego. Robta co chceta :P

Dlaczego tematy typu "skąd w Was tyle jadu", "Czemu jesteście wredne" itp zawsze zakładają faceci?:)

Gość KRZYSIEKDEMO
Wszystkim to nie przeszkadza.... A jednak sasiedzi biegaja za nami i krzycza ..cioty" itp... Ciezko jest tak zyc.. Dlaczego inna milosc?? uwazasz ze kocham mojego partnera mniej niz ty swoja kobiete/mezczyzne?? ze ta milosc daje mi mniej szczescia niz Twoja????

Krzysiek...to kochaj sobie tego swojego partnera i nie zawracaj nam tym głowy:-O A opinię innych w obliczu tak bezgranicznej miłości powinieneś mieć głęboko w doopie.

"KRZYSIEKDEMO Wszystkim to nie przeszkadza.... A jednak sasiedzi biegaja za nami i krzycza ..cioty" itp... Ciezko jest tak zyc.. Dlaczego inna milosc?? uwazasz ze kocham mojego partnera mniej niz ty swoja kobiete/mezczyzne?? ze ta milosc daje mi mniej szczescia niz Twoja????" Ale ja nie jestem tymi sąsiadami:P.No i czy kopcicie pety albo inne syfy:P?Tego nie mogę odpuścić:P.

Gość KRZYSIEKDEMO
czesto uprawiam tez seks z moim psem dla urozmaicenia

Gość Wojnełe ?
Jeden znak zapytania w zupełności wystarczy .

Gość szafalov und kobretti
To się ożeńcie!

Ja tez toleruje ale mój mąż juz nie :( Moze doczekamy czasów ze sprawy innych nie beda nas interesowały bardziej niz swoje.Chciałabym miec kumpla geja bo słyszałam ze to najfajniejsi najszczersi i najwrazliwsi mezczyzni ;)

Gość takie tam duperele
Nie cierpię pospolitych pedałów.

Gość KRZYSIEKDEMO
ostatni komenatarz z tym psem to nie ja dodalam a jakis cham... Nie ma o czym mowic.. gimnazjum skonczylo lekcje..

Gość Wojnełe ?
Jakie zboczenie !? Ludzie tacy się już rodzą . Ma na siłę sobie kobietę znaleźć . :O Wszyscy mają prawo do miłości . Pewnie lesbijki tolerujesz , ale geji już nie hipokrytko :O

Gość księżniczka :):):)
nie akceptuje, bo to nie jest normalne a normalna para to facet i kobieta nigdy bym nie dała dziecka parze gejów oczywiście możesz sie pogniewać, ale jestem poprostu szczera

Mój mąż zawsze mówi, że dopóki nikt nie próbuje wjechać w jego zwieracze to go to nic a nic nie obchodzi. Wam proponuje to samo.

Gość KRZYSIEKDEMO
ja zawsze uciekalem z lekcji wychowania seksualnego jak chodzilem do gimnazjum, bo lekcje byly z nauczycielem na ktorego widok stawal mi i popuszczalem w gacie :O

Gość majjpkdKWDK
"ostatni komenatarz z tym psem to nie ja dodalam" a jednak jestes kobieta marne prowo

Hah, widziałam ostatnio świetny cytat, chyba z 'Ja Inkwizytor' Jacka Piekary: Bowiem pamiętaj, że nie ma ludzi bardziej odrażających niż fanatycy tolerancji. Zwykle tak jest, że właśnie popełnili wyjątkową podłość i szukają za nią rozgrzeszenia, wybaczenia, a może nawet pochwały, albo podłość taką zamierzają popełnić w najbliższej przyszłości.