Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

milka123456

aranżacja wnętrza

Polecane posty

Witam. Chciałabym przemeblować i odmalować pokój, ale brakuje mi pomysłu co do kolorów - chciałabym dwa. Może jest na forum ktoś kreatywny, kto może mi coś fajnego podpowiedzieć? Mile widziane zdjęcia ;) Szukam na różnych stronkach, ale jak na razie nie znalazłam nic interesującego, brak mi inspiracji... Pomóżcie proszę :)

dzięki za propozycję - podoba mi się, ale niestety nie będzie pasowało do mebli, a nie moge ich teraz wymienić. Mam ciemny regał.. I chyba wolałabym bez wzorów na ścianach, bo i tak powieszę dużo obrazków. A co do kolorów, to właśnie różne lubię i dlatego nie mogę się zdecydować...

Gość przyłączammmmmmm
chętnie pomoge zajmuję sie dekoratorią ;)

Gość przyłączammmmmmm
powiedz mi tylko kolor mebli ;)

Regał taki ciemnobrązowy, dość stary już, ale nie mogę sobie pozwolić na wymianę jak na razie :( Łóżko też brąz, tylko jaśniejszy, dywan w różnych odcieniach brązu... Dlatego kolory mogłyby być jaśniejsze, żeby ożywić wnętrze. Myślałam nad szaroniebieskim, ale chyba za zimny. Zielony może...? Albo jasna zielen z bordowym, ale czuję, ze to będzie wyglądało kiepsko ;) I nie wiem nadal w końcu...

Gość przyłączammmmmmm
ja proponuje Ci oliwke z beżem fiolet z beżem czerwień z beżem beż z takim fajnym brącowym z dekorala z seri ewy minge- rewelacja mogę podać dokładny odcień szary z bordowym też pasuje i ten fiolet może podcodzić pod róż do szarego pasuje też turkus i czerwony a beż obojętnie jaki ;)

Gość melinda80
olwika z bezem /wanilia

można też namalować kolorowe pionowe pasy w odcieniach pasujących do mebli lub kanapy.Maluje się je np.na dwóch ścianach szer.ok 1 m lub mniej .Fajnie to wygląda.

Gość przyłączammmmmmm
jakbym miala zdjecie pokoju to bym nawet projekty przygotowała ;) jak by wyglądalo to w danych kolorach ;)

Gość przyłączammmmmmm
z tymi pasami to dokladnie zgadzam się sama tak mam, jeden pas na srodku jest najszerwszy i na nim jakiś szablon lub obraz ;)

Gość rozrabiaraaaa
Na www.febri.pl znajdziesz sporo rzeczy w kwestii oświetlenia. Jakby nie patrzeć światło odgrywa bardzo ważną rolę w końcowym efekcie :)

Gość annnkkaaa
Jeśli nie wiesz jak zaaranżować pokój to radzę ci skorzystać z tego programu do wizualizacji wnętrz http://zbudujmyto.pl/ Mi bardzo pomógł w urządzeniu mieszkania :)