Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

soszaglebianka

Wkońcu się wyluzowałam

Polecane posty

Nie musicie odpowiadać na ten temat, tak sobie piszę bo mi stres minął. Mój syn doprowadzał mnie do szału od czerwca. Miał tyle zagrożeń w gimnazjum że głowa mała. Z większości go wyciągnęłam (ale byłam zdesperowana) zostały mu 2 poprawki które wczoraj zdał. Cieszę się bo nawet z tymi wynikami dostał się do technikum:)

Tylko może niech w tym technikum bardziej sie przyłoży...ogranicz mu komputer i wychodne;) Po co Ci po raz kolejny taki stres?;)

Chantalka już go uprzedziłam żeby nie spoczywał na laurach bo najgorszy w I klasie jakiejkolwiek szkoły jest 1 rok:) znam to z autopsji:) Nania dziękuję

No leń cholerny ale geografię Ameryki ma w jednym palcu więc nie rozumiem. Pewnie nauczyciele go nie umieli zainteresować innymi przedmiotami

Nie obwiniaj nauczycieli... Ja osobiście uważam, że nauczyciel powinien miec dużo więcej praw...kiedyś dostawało się linijką po łapskach i bylo dobrze a teraz broń Boże tknąć dziecka bo afera... Miejmy nadzieję, że Twój syn w technikum nie bedzie miał juz takich problemów z nauką... A w sredniej szkole najgorsza jest druga klasa, przynajmniej u mnie tak było. Pierwsza przeszła na luzie.

Gość może zapisz go
na jakieś dodatkowe zajęcia -> sport ! wyszaleje sie na treningach, pozna innych ludzi no i koncentracja wzrasta !!!

Gość efektjajo
tylko przepuchliny nie dostań

Gość może zapisz go
wiesz sama chodziłam na dodatkowe zajęcia i wręcz przeciwnie - bardziej się człowiek mobilizuje !! co innego od tak, grać sobie w piłkę, a co innego mieć regularne zajęcia - treningi itd .......

Gość uyuhjhuyu
gratualcjie a juz myslałam ze to harakiri:D:D

A wiesz, że słyszałam coś takiego... chyba jakaś aktorka się wypowiadała na ten temat, że jak miała więcej zajęć to bardziej to mobilizowało. Przemyślę to:)

Gość może zapisz go
:)