Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malaa miii266

Znajomosc z internetu.Czy ma sens?

Polecane posty

Gość malaa miii26
Raczej wyglada na pewnego siebie.

Gość LUsetija
Znaczy, ze Cie oklamuje. Co jeszcze mam Ci napisac?

Gość malaa miii26
tylkoo ksywa sie zgadza.A miasto i imie inne.

Gość LUsetija
No i co zamierzasz? Ty tez masz wszedzie inne imiona i inne miasta powpisywane?

ja bym napisala i zapytala go wprost i nie czekala az najdzie go ochota na rozmowe.przeciez jesli znacie sie jus 3 miesiace to mozesz pierwsza napisac do niego.

Gość malaa miii26
A co mialabym mu napisac.Ze szukalam ciebie w necie i znalazlam ten sam nick na skype. A patrzylam na nk te miasto co ma w skype i jest ktos o tym samym nazwisku i w tym samym wieku.Wiec niewiem czy to on czy nie.

a co wolisz dalej dawac sie oszukiwac ??a moze ty poprosu boisz sie poznac prawde?

Gość LUsetija
A wez nic nie pisz do tego cwoka. Prawda jest taka, ze gdyby byl wolny i zalezaloby mu na Tobie to by juz dawno przyjechal do Ciebie i to nie raz!!!! pewnie wiedzie zycie lowelasa i dobrze sie bawi co weekend z inna laska. Czy pisze do Ciebie wieczorami? jak w weekendy to wyglada? itd itp to sa tez wazne info... jak czesto dzwoni? o ktorej ? w jakiej dni? itd itp choc w sumie te pytania i odp sa dla mnie zbedne- facet, ktory chce poznac babe, dazy do spotkania, a nie sranie w banie w necie... facet, ktory ma 30 lat :D

Gość Jest sens
ja mam męża z internetu:)

Gość LUsetija
do "jest sens" to powiedz autorce jak wygladala wasza znajomosc... chyba nie tak, jak autorki....

Gość Ja swojego chłopaka
Poznałam przez gg. Jesteśmy blisko rok razem - on na zaocznych studiach, ja na dziennych, odwiedza mnie w sumie na jakieś 2 tygodnie w miesiącu, bo tylko weekendy ma zajęte. Dystans 300km. Ja mieszkam sama (sierotka ;) ) więc może nocować, jego rodzice nie robią problemu jak ja przyjeżdząm (ja 21, on 24 lata) i są bardzo sympatyczni. I to ma sens. Ale jeżeli nie ma żadnego kontaktu fizycznego, tylko rozmowy, to zadawanie pytań o prawdpodobieństwo, że wszystko się uda, jest dziwne. Może naprawdę nie ma 31 lat a 50, może ma żonę i dzieci w twoim wieku... Dopiero po kilku-kilkunastu dłuższych spotkaniach na żywo można mówić o znajomości. Mój internetowy kolega okazał się taki, jaki mówił że jest, ale ja miałam widocznie szczęście.

ja tes mam faceta z neta i tes nas dzieli 100 km i tes dlugo pisalismy zanim pierwszy raz przyjechal :)))))))

Gość malaa miii26
Ja przeciez nic nie oczekuje od tej znajomosci. Widac po nim ze aktarkcyjny facet i jest sam.Dziwne to dla mnie. On zawsze 1 sie odzywa.Czasami odpisze czasami udam ze mnie nie ma. Mimo tego ze ma do mnie numer telefonu zadzwonil tylko 2 razy.I napisal 3 smsy.

Gość marza29
ja też mam męża z sympatii:)dziś mija 5 rocznica naszego ślubu:)i powiem WAM że na początku sie zniechęciłam,bo szybko chciał się spotkać.ale jednak pozory mylą i jest git:))

Gość LUsetija
do marza, dobrze ze chcial sie szybko spotkac... trza sprawdzic czy chemia gra,a nie tracic czas na pisaniu bzdur po kablu :) do autorki_ daj sobie spokoj z nim; wywal jego gg, nr tel. nie odzywaj sie, zapomnij... i tak dla niego nic nie znaczysz. taka smutna prawda.

Gość malaa miii26
daje sobie z nim spokoj.bez sensu to wszystko.

Gość marza29
no właśnie racja,poprzedni znajomy z neta przyjechał 400 km :obrączka na palcu,z tyłu w aucie 2 foteliki dziecięce-a pisalismy dłuższy czas...

Gość berryberry
Ja swojego chłopaka tez poznałam w sieci, na gochat.in i nie żałuje, choć znam sporo historii o oszustach internetowych

Gość malinowa piwonia i bez
ja uważam że trzeba uważać przy poznaniu osoby w ten sposób czyli przez net ale równierz trzeba byc ostroznym jesli się kogos w realu pozna, bo nie ma reguły moze byc to ktos uczciwy ale tez moze oszukać tak samo jak poznasz kogos w sklepie czy gdziekolwiek: zasada jest taka ze trzeba się poznać i na to trzeba czasu nie da sie ocenic sytuacji po jednej kawie prawda jest taka że ludzie czesto sięgaja po net bo można sporo osób poznać tak, sporo mężczyzn i ma sie jakis wybór ja tak miałam, gdy zostałam sama w wieku 27 lat to owszem pare osób poznałam przez znajomych w realu tak tradycyjnie ale nie przypadli mi Ci mężczyźni do gustu i po jednej kawie był konic znajomosci np. w przez internet udało mi sie spotkać uczciwego i fajnego faceta tak wiec nie ma reguły jednak jest też taka zasada: jeśli mężczyzna z internetu naprawde chce sie spotkać zrobi to od razu, nie bedzie czekał 3 miesiące i tylko rozmawiał na gg albo od razu kawa, potem następna i regularne randki by sie poznać albo daj sobie z nim spokój, bo on cos kręci, zwodzi cie, niby taki zainteresowany a potrafi 3 miesiące czekac na spotkanie? Albo jest niezdecydowany i mu nie bardzo zalezy albo ma kogoś albo radkuje z innymi, ogólnie ja miałam spotkanie po 2 tygodniach klikania i dzwonienia do siebie na normalny telefon, a od tego czasu mam juz 3 miesiące regularne randki i moge poznać go bliżej