Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość megggia

Moj facet to dupek!!

Polecane posty

Gość magduśka30
napisz mu : dziękuje za spotkanie, kolacje która spcjalnie przygotowałam dla nas zjem sama

Gość megggia
zadzwonilam do niego jako ze srednio chce mi sie smsy pisac i pytam czy ma zamiar przyjsc, a on ze przeciez powiedzialam zeby nie przychodził, a ja ze to nei znaczy ze nie mogl by przyjsc, co z tego ze ja tak w nerwach mowilam, i ze niby mam s ie go prosic zeby do mnie przyszedł czy co/, on mowi to ze przyjdzie, to ja ok i s ie rozlaczylam, zaraz oddzownil i spytal czemy sie rozlaczylam, a ja powiedziałam ze powiedzial ze przyjdzie wiec sie rozlaczylam juz, a on takim milutkim glosem zebym sie nie denerwowala ze przyjdzie i zostanie dokad bede chciała, a ja powiedzialam czy ma jakies papierosy on ze ma dla mnie specjalnie pinki ( ld pink) a ja sie spytalam czy ma sprita zeby wypic z martini a on spytal taki milutki i grzeczny jakiego chce pol litrowego? a ja takiego zeby i on sie napil, powiedzial ze dobrze i ze za pol godzinki bedzie u mnie . ojej, ciezko sie na niego zloscic jak on taki kochany, ale i tak mi przykro , dobrze ze chociaz powiedział ze nie chcial mi przykrosci robic

jak on bedzie chcial se spotkać, zrób to samo. Umów sie z nim gdziekolwiek i nie przyjdz na to spotkanie, napisz mu chwile prze smsa ze wypadły Ci inne plany:) Moja droga, nie ma wyjscia, chamstwo traktuje sie chamstwem:) drastyczne ale skuteczne

Gość magduśka30
no i wyszło na niego i przekonasz sie ze to sie jeszcze nie raz powtórzy nie dałas mu nic do zrozumienia tak jakbys sie prosila o to spotanie a on łaskawie sie zgodził

Gość ddddddddddfsfsfs
oj, dziewczyno, ty to jednak mocno zakochana jesteś :). ja bym nie zadzwoniła. ale nie jest wcale takie pewne, czy to byłby dobry pomysł.

Gość megggia
wiecie, ogolnie uwazam ze unoszenie sie z duma w zwiazku prowadzi tylko do jednego- do rozstania, on przyjdzie i ja z nim porozmawiam zeby tak nie robil, wytlumacze mu co zrobil zle i co mnie zraniło, bo jak strzele focha i nie odezwe s ie przez dwa dni to myslicie ze on sam do tego dojdzie? sorry, ale faceci sa na to za tepi, nie rozumieja faceci kobiet i po prostu do nich trzeba wprost, w innych wypadkach tylko im sie wydaje ze rozumieja

Gość megggia
na hamstwo sie nei odpowiada hamstwem, to jest znizanie sie do tego samego poziomu, a mnie nie o to chodzi, ja chce porozumienia a nie niekonczoncych sie klotni, on mnie dzis olal, ja jutro jego, potem on mnie, i bez konca w kolko, co to da? nic. bedziemy sobie tylko na zmiane pokazywac jak bardzo mamy siebie w dupie, on zle zrobil dzis, ale ja znam ambitniejsze sposoby nauczenia go zeby tak nie robil niz nie odzywanie sie do niego, to najprostszy sposob i naj mniej efektywny

Gość dziewczę z kafe
Nie chodzi o to, że masz strzelić focha ale chodzi o Twoją niekonsekwencję-najpierw się wkurzasz i karzesz facetowi w ogóle nie przychodzić, a potem jednak dzwonisz żeby przyszedł. Takim zachowaniem udowadniasz, że on może zrobić co chce, bo Ty się najpierw powkurzasz, a potem i tak zadzwonisz i będziesz prosić żeby jednak przyszedł..co innego, gdyby on sam się odezwał.

Gość dziewczę z kafe
*każesz

Gość Monisiaaaa
a ja mam dzis imieniny i moj facet po 4 latach mnie olal. zyczen nawet nie zlozyl. zamienisz sie?

też uważam że źle zrobiłaś... Jak ktoś tak cie traktuje a ty prosisz go o spotkanie... Słabo. Do takich facetów trzeba kijem i marchewką. Mnie mój mężczyzna nigdy tak nie potraktował - wiesz dlaczego? Bo mnie zna i wie, że potraktowałabym go tak samo tylko może dwa razy gorzej :P. Cóż ja nie uznaje zasady nadstawiania drugiego policzka, dlatego on nawet nie próbuje ze mną pogrywać. Zresztą myślę, że on nie jest typem mężczyzny który w jakiejkolwiek sytuacji w ogóle pomyślałby żeby mnie olać... A twój facet jest beznadziejny, trzeba go wychować zanim uzna że olewanie cie jest normalne

Beznadziejna sytuacja. tez bym nie zadzwonila. w ogole to jakby mnie olal, to sama bym wyszla na piwo z kolezankami i nara !! niech sie sam odzywa. jesli kocha to napisze. tak najlepiej robic, bo sie przyzwyczaja i potem wie, ze i tak sie zaraz odezwiesz i bedzie robil co chcial. faceta trzeba sobie wychowac.

Gość nigdy nie czekaj na faceta
w domu, wychodź sama, ze znajomymi, na plotki, na imprezy gdzie poznajesz mnóstwo nowych osób, do kina, niech on sie stara wstrzelić w grafik i nigdy się dla niego nie poświęcaj wtedy Ty będziesz będziesz zadowolona i on zapewne też jeśli on tego potrzebuje niech równiez spotyka sie ze znajomymi, moze oboje potrzebujecie wiecej przestrzeni ?

Gość ddddddddddfsfsfs
możesz sobie z nim rozmawiać ale... tak jest urządzony ten świat, że interesuje nas to czego nie możemy mieć. jak będziesz taką dobrą ciocią, która zniesie każde traktowanie, to może niewiele z tego związku zostać...