Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zasiedzialaaa

do osob prowadzacych mega siedzacy tryb zycia

Polecane posty

Gość zasiedzialaaa

jakich schorzen i dolegliwosci sie nabawiliscie przez to ciagle siedzenie malo ruchu

Gość mam to w doopie
przytyłam, mam problemy ze stopami i garba :P wagą się już zajmuję, ze stopami nic raczej nie zrobię, garb zaczęłam prostować. żałuję, że wcześniej o to nie dbałam :o

Gość Mianowicie tak
Zespol jelita drazliwego(chyba to to),celulit,rozstepy,ogolnie zly stan zdrowia.

Gość różowawa28
ból nadgarstka od myszki, poza tym ruszam się, ćwiczę w domu, bo w pracy siedzę

Gość młodych czeka dzisiaj
hemoroidy

Gość zasiedzialaaa
a co masz konkretnie ze stopami? mi zaczely puchnac kostki, bola mnie rece i kolana i wogole jestem jakas obolala(sciegna)

Gość mam to w doopie
co do stóp to puchną mi kostki, ogólnie jakieś złe krążenie mam, bo bywa, że moje stopy od strony wewnętrznej są po prostu sine i piekielnie bolą. byłam u lekarza to powiedział, że chyba czas wstać i pochodzić póki jeszcze nie jest tragicznie :P

Gość spali lili
ból kregosłupa między łopatkami i zapalenia mięśni karku... straszne pieczenie czuje.... a i brzuszek :)

Gość ej no bez przesady
bo od siedzenia krazenie nawala, ale naprawde niewiele trzeba by na to poradzic, co dzien okolo 15 minut polazic, przeciagac sie w ciagu dnia sporo. to sa male pierdolki ale bardzo pomocne. wstac od kompa czasem przejsc sie, to naprawde nie duzo a nie zastana wam sie kosci az tak

Gość zasiedzialaaa
no mi pekaja zylki i puchna kostki :-(

Gość girl is mine njjjfjfjjf
tyje, ale na szczescie mam niezla przemiane materii, wiec nie widac tego az tak. najwiekszym problemem jest kregoslup, bo juz sie tak przyzwyczail do 8 godzinnego siedzenia, ze nie moge chodzic dluzej niz pol godziny bo czuje jak mi bol promieniuje od karku do tyłka. musze zaczac cwiczyc :o ze stopami i nogami nic mi si enie dzieje, na szczescie pracuje w biurze, gdzie moge chodzic w tenisowkach i tak tez robie, unikam obcasow jak moge, nogi musze miec wypoczete. tylko ten kregoslup :o

Gość ej no bez przesady
kregoslup mi tez nawala :( ale sa zestawy cwiczen ktore na to pomagaja :)

Gość ej no bez przesady
i przede wszystkim trzeba DOBRZE SIEDZIEC!!! :P

Gość zasiedzialaaa
tylko ja siedze w domu i moglabym ciwiczyc kiedy chce ale mi sie nie chce. i siedze przy kompie z noga na noge

schorzeń to może jakiś specjalnych nie mam jeszcze, niedawno z marszu wlazłam na 2015 m n.p.m. ale potem kolana mi skrzypiały i wstawałam z wyrka na czwarokach, okropny ból przeszedł po dwóch dniach i dalej mogłam chodzić muszę iśc do ortopedy, ale nie ma u mnie w przychodni, najpierw muszę po skierowanie, potem poszukać, gdzie jest może coś mi poradzi na te skrzypiące kolana powysiłkowo na razie kupiłam preparat fleksus i będę łykać te 15 czy 20 minut to na pewno chodzę, ale nie ruszam tyle, ile powinnam

Gość mamusia Jacusia dwuletniego
zatwardzenia, rozstępy i celulit

Gość mamusia Jacusia dwuletniego
Wszów