Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zwyczajna osiemnastka

Czy 165 cm to dobry wzrost dla kobiety??

Polecane posty

Gość Zwyczajna osiemnastka

Mam 18 lat, metr 65 i dziwne wrażenie, że przerastam 90% ludzi na ulicy... żeby tylko chodziło o staruszków, to ok, ale jestem zdumiona, ilu jest niższych ode mnie facetów!!! 'Where are all the TALL men gone and where are all the gods?"

Gość Dyskusja o doopie maryni
ja mam 1,73 i czuję się z tym bardzo dobrze 🖐️

Gość 165 jest w sam raz

Gość ja mam 189, wiec dla laski
165 to ideal. nie musiala bys przy mnie klekac.

Gość hello!!:)
mnie się zawsze zdawało, że jestem niska 164, bo zawsze chciałam miec wysokiego chłopaka. Wydawało mi się,że wszystkie ładne dziewczyny są wysokie, bo tylko na takie zwracałąm uwagę. A teraz jak gdzieś wyjdę w szersze grono to nierzadko spotkam chlopaka mojego wzrostu. Noramlnie szok, że może być mężczyzna taki niski. Gdzie jesteście wysocy mężczyzni!

Gość ewtweft
Nie to bardzo zly wzrost dla kobiety. Dajcie juz spokoj z tymi idiotycznymi pytaniami.

Gość ewtweft
"Gdzie jesteście wysocy mężczyzni!" Pewnie utopili sie w powodzi bo nie umlieli plywac. Przykro mi. Pozostali Ci tylko Ci troche nizsi.

Gość kiim
a jak zły i jestes za wysoka to co? utniesz sobie troche nog? troche bez sensu ten temat...

Gość 165 coz to jest
malutka jestes ;)

Gość ja mam 165 cm i uważam że
to w porządku wzrost. chciałam kiedyś być nieco wyższa, tak max. 170cm. ale mi przeszło w wieku ok. 22 lat ;) mój mąż ma 183 cm i różnica jest w sam raz :)

Gość 170 to jest najlepszy wzrost
165 to ja miałam w 1 klasie gimnazjum .

pewnie ze tak! jestem nieco wyzsza od ciebie ale my sredniaczki mamy najlepiej. ani za male ani za wysokie ;)

Gość KOLEŻANECZKI - Olunia i Sylwia
Będziesz miała adoratorów z takim wzrostem!

[zgłoś do usunięcia] girls ja mam 156 i wage 47 kg 15lat i pare kilo chce zrzucic najpierw dziecko dorosnij:D jeszcze dobrze nie przytylas zeby zrzucac:D

Chcialabym byc twojego wzrostu. Mam 176cm i spory problem z kupnem ubrań. Z facetami też był kłopot bo wielu było niższych ode mnie, ale kto szuka ten znajdzie. Ja znalazłam ;-) Jest jakieś 10cm wyższy.

Aneta?masz problem z kupieniem ubrań?nie wierze..ja mam 178 cm i nigdy nie miałam problemu z kupieniem nawet jeansów zawsze jesli chodziło o długość to były idealne..

ja mam 161 i marzy mi się te 165-167 moim zdaniem to idealny wzrsot dla dziewczyny faktycznie coraz mniej wysokich mężczyzn (takich powyżej 180), natomiast wsród dziewczyn zawsze jestem tą jedną z najniższych, ale jakos mi to nie wadzi :)