maszynka do mielenia mięsa 0 Napisano Sierpień 27, 2010 odświeżam, odświeżam i nic się nie zmienia z tym forum nudni dzisiaj jesteście jak galki z olejem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maszynka do mielenia mięsa 0 Napisano Sierpień 27, 2010 kurfa, flaki a nie żadne gałki :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maszynka do mielenia mięsa 0 Napisano Sierpień 27, 2010 aha wczoraj się razem piło a dziś już nikt nie pamięta :o tacy cicho ciemni wypiertalajcie w podskokach jak tak, pogadam sama z sobą, przynajmniej będzie ynteligentna konwersacja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Suchasiuscha Napisano Sierpień 27, 2010 kurwa przecie ja jestem maszynka:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Suchasiucha 0 Napisano Sierpień 27, 2010 to znaczy ja:D cos mi sie piertoli:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maszynka do mielenia mięsa 0 Napisano Sierpień 27, 2010 no sucha gdzie Ty byłaś kiedy Cię nie było Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Suchasiucha 0 Napisano Sierpień 27, 2010 zabiegana ja troszku byłam. Mój topike umarł śmiercia naturalna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maszynka do mielenia mięsa 0 Napisano Sierpień 27, 2010 to nic urodzi się nowy masz coś dzisiaj do picia? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Suchasiucha 0 Napisano Sierpień 27, 2010 maszynka nie szarzuj bo wpadniesz w alkoholizm:( jak chcesz moge ci dac dzisiaj orenzadke w proszku o smaku anyżowym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maszynka do mielenia mięsa 0 Napisano Sierpień 27, 2010 cościk rozmowa się dziś nie klei :o no to idę, zresztą głowa mi boli i nie mam już siły lampić się w ten monitor :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Suchasiucha 0 Napisano Sierpień 27, 2010 powiedz od razu ze masz kaca:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ingrid26 Napisano Sierpień 27, 2010 to wciśnij sobie F10 do połowy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maszynka do mielenia mięsa 0 Napisano Sierpień 27, 2010 o palec :o myślałam że cie ręka pochłonęła :o a ja ani kaca nie mam ani rozwolnienia, nic nie mam :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maszynka do mielenia mięsa 0 Napisano Sierpień 27, 2010 dzisiaj zmóła ostra i nie ma co fy5 używać :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Suchasiucha 0 Napisano Sierpień 27, 2010 e bo wy słabe łeby macie:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach