Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość beyyyyyyyyya

Wolicie kobiety z kręcony czy prostymi włosami????????????????????

Polecane posty

Gość gość
Nie no rozbaiły mnie odpowiedzi tutaj. Powiem tak ja mam krecone kasztanowe włosy, równiez je keidyś prostowałam, jednak doszłam do wniosku że nie robie nic dla innych z kreconymi mi lepiej i dobrze sie z nimi czuje, są bardzo charakterystyczne i wyjątkowe, mężczyźni raczej je chwalą, więc nie widze tu problemu. Mówie ci nie niszcz sb włosów prostownicą moja koleżanka tak robiła + suczyła je suszarką zawsze i ma straczne siano. zresztą kręcone włosy dodają takiej pikanterii, są ciekawsze (nie obrażając innych) od prostych włosów moim zdaniem.

Gość gość
Ja wole kręcone, wyglądają jak to ująć właśnie mniejwięcej jak Pani wyżej wspomniała ciekawiej.

Gość gość
ludzie...poważni faceci nie dobierają sobie partnerki na podstawie tego jak układają się jej włosy...liczy sie buzia a to czy brunetka, blondynka, proste , kręcone to sprawa 2go jak nie 3 rzędna...

Gość gość
Kręcone I won z kucykami

Gość SportAnioł
oczywiście ze wole z kręconymi włosami ! a jedną jedyną z takimi włosami Kocham Najbardziej na Świecie ! =D

Gość Rafał888
Mi bardziej podobają się kręcone włosy... Aż miło czasem popatrzeć na puszyste i zadbane loki ;) Aż się chce zagłębić paluszki i dotknąć takich śliczności ;)

Gość gość
To przeciez zalezy od 1000 zeczy. Jedna z krutkimi jest wspaniala inna z dlugimi lokami. Wszystkie jestescie zawsze piekne, moze byc jedynie zaduzo krwi w alkoholu. Pozdrawiam Was serdecznie

Gość gość
Myślę że skoro dziewczyna jest ładna i sympatyczna tonie ma różnicy jakie ma włosy-proste czy kręcone,jasne czy ciemne.

Gość gość
Nie powinno obchodzić cię innych zdanie na temat włosów, jeśli dobrze się czujesz w kręconych włosach to masz odpowiedź :) Sama mam kręcone włosy, tyle że długie. Dobrze się w nich czuje, więc staram się nie protować, bo tylko je niszcze:):):)