Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Niepewna...

Skok w bok...

Polecane posty

Gość Niepewna...

Jestem kobietą ok.40-stki. I tak nieraz się zastanawiałam czy mogłabym pozwolić sobie na mały skok w bok z innym facetem, ale takim młodszym, ok20-25 lat.Nigdy nie uprawiałam seksu z innym, poza moim mężem i nie wiem jak to jest. Coraz częściej nachodzą mnie takie myśli. Kocham swojego męża, ale spróbowałabym z innym, co wy na to?

Kocham swojego męża, ale spróbowałabym z innym, co wy na to? Nie zauważasz tu sprzeczności :O ? Jak można kogoś kochać, a jednoczeście myśląc o zdradzie ?

Gość ChetnyMłody
Ja myle ze taki odskok od rzeczywistosci moze i sie przydac. Nie zroum mnie zle.Ale z cecia bym siumowil z tka 40 letnia kobieta...Pozdrawiam

nie kochasz męża, skoro chcesz go skrzywdzić zdradą i nie tłumacz swoich zachcianek seksualnych tym, że mąż jest jedynym Twoim partnerem jak kocham, to nawet nie patrzę na innych, nie mówiąc o chęci przespania się z nimi

Gość mam 22 lata
warto sprobowac.. przypomna ci sie lata mlodosci, to co idziemy? :)

Wez kobieto pomyśl nad sobą trochę. Wiesz jak taki jeden ''skoczek w bok'' może spieprzyć ci życie?! A co jak zajdziesz w ciążę? Mimo zabezpieczeń to się zdarza... Jak byś się czuła wychowując takie wpadkowe dziecko? I jakbyś się czuła gdyby twój kochany mąż też się znudził tobą jak ty nim i zdecydował się na pójście do łóżka z 25-latką? Pewnie poczułabyś się upokorzona i niechciana... :( Pszepraszam za te słowa , ale... nie rób z siebie dziwki na siłę.