Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dostałam dziwnego maila

Yyyy DOSTAŁAM MAILA DOŚĆ DZIWNEGO

Polecane posty

Czy ktoś z was też dostał coś takiego?? Hello , I came across your profie in (f.kafeteria.pl) and I will like us to have a goodrelationship and to know much better .my name is Blessing, i am single and never marriage.I will wait for your reply . you can contact me at this my email address ( blessingmaaba@yahoo.com) so that i can send you my picture andmore about myself. waiting to hear from you . PLEASE CONTACT ME DIRECTLY WITH THIS EMAIL (blessingmaaba@yahoo.com) Hello Natknąłem się w profie (f.kafeteria.pl) i będzie tak jak nam się goodrelationship i wiedzieć, o wiele lepiej. Nazywam się Blessing, ja jestem jednym i nigdy marriage.I będzie czekać na odpowiedź. możesz skontaktować się ze mną w tym adres e-mail (blessingmaaba@yahoo.com), tak aby można było wysłać Ci moje zdjęcie andmore o sobie. czekać, aby usłyszeć od ciebie. Proszę o kontakt bezpośrednio z niniejszą EMAIL (blessingmaaba@yahoo.com) P.S. Nie mam tutaj stałego nick'a, ani nie podawałam maila na forum.

prawdopodobnie ktoś z policji albo innych służb próbuje cię namierzyć. Pytanie tylko czemu?

spoko, tego się akurat nie obawiam :)

Gość pewnie chce cie naciagnac na
kase :p ja mialam konto na rankach o2 i jakas rzekomo afrykanka do mnie napisala. ze szuka kogos. pozniej mi swoje fotki wyslala. :P oczywiscie wszystko in english.

Oczywiście nie odpowiedziałam, ale jestem ciekawa co to jest i dlaczego powołuje się na jakiś profil kafeteria.pl, stąd moje pytanie czy ktoś dostał i wie, co to może być.

Gość pewnie chce cie naciagnac na
tzn napisala do mnie na maila, a miala go na bank z portalu randki o2. ale w ogole nie sadze zeby to byla ta osoba. tez dziwna sprawa, ale olalam.

ok, tylko ja tutaj swpjego maila nie podawałam nigdy.

ja dostałam identycznego maila w treści tylko z jakiejś muzułmańskiej strony :-D olałam

Do mnie też napisała jakaś babka po ang. że znalazła mój profil na o2 ( nie mam takiego!) i chce się ze mną zaprzyjaźnić. Odpisałam jej , że pojęcia nie mam kim jest i nie widzę sensu ciągnąć tematu. Nie przyjaźnię się z emailami tylko ludźmi z krwi i kości i żeby się odchrzaniła. Napisała później coś jeszcze ale zignorowałam. Uuu dziwne... :O

uff, to spox, myślałam, że jestem wyjątkiem... Dzięki za odzew.

ja spamow nigdy nawet nie otwieram wpuszcze wirusa na kompa i co ja potem glupiutka z tym zrobie?...