Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość misiopysiokaczuszka

u mojego chłopaka siedzi kolega a ja się wstydzę wyjsć do kuchni

Polecane posty

chlopie z toba to strach z domu wychodzic bo jak by cie co wystraszylo na miescie to masz gacie pelne:D

miło sie pisze...aa co ja to nie narobiłem tym autem...kiedyś pamietam jak na mnisztwie szła procesja a mój najebany kolega (mechanikiem jest) popierdalał se fiestą i nawet nie hamował tylko w środek procesji...haha o mało tam ludzie nie rozjechał...prawko mu zabrali i 2000 zeta za jazde po pijaku...

Gość jaka to rasa?
Sorki, że wtrącam się nie na temat, ale muszę spytać. ANGOLEK jakiej rasy jest Twój psiak???

ładny piesek...przynajmniej ładniejszy od mnie...a ta to zeżarła te kotlety czy jak??chyba że własnie chłopaka pożera :-Dto przepraszam nie przeszkadzam

Oj to nie jest rasowy piesek. Jakiś mieszaniec po wilczurze i małym kundelku tzn. no suczce, żeby nie było. :)

Gość jaka to rasa?
No fajny, fajny. Od paru tygodni mam w domu niemal identyczną znajdę, ale uchodzi za kundelka. Dlatego chętnie dowiedziałabym jaka to rasa (jeśli w ogóle jakaś...:) ).

i tak jest ładniejszy od mnie...bo ja to mam morde jak kon torbę...aż wstyd się w towarzystwie pokazywac...

Gość jaka to rasa?
Czyli jednak :) A nie uciekł Ci przypadkiem? :D Dzięki za odpowiedź :)

o boshe!!!co za tragedia makaron na spaghetti przypaliłem...chyba podziele los tej z poznania...shit :-(

a do mnie łasi się moja 3 miesięczna kotka...ni wiem co zaś chce...może okres ma dziewczyny???haha zmienie jej wkładkę :-D nie no przytualac sie chce...:-D