Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość krzyssiek1992

idealna impreza wg ciebie

Polecane posty

Gość krzyssiek1992

idealna wg mnie najpierw opis mnie jako potencjalnego imprezowicza: -190cm wzrostu -brunet z "wloska uroda" -5000zl do rozjebania w wieczor -posiadam suva bmw -posiadam wille na woli justowskiej -mam zajebiste ciuchy zalozmy ze spelniam te warunki w takim razie przejdzmy do imprezy podjezdzam moim suvem prawie pod sam rynek (klub cien) bo mam pozwolenie na wjazd do tej strefy. wokol mnie 2 zajebiste fuck friendy ktore rucham ale mimo wszystko sie przyjaznimy, wychodze jak dzentelmen, otwieram dupeczkom drzwi i ruszam w strone schodow z tymi dwoma kurwami pod pachami, wszyscy w szoku patrza sie na mnie jak na gwiazde rocka. schodze po schodach w dol, wszyscy obczajaja mnie a ja sie usmiecham, ruszam z kurwami na wynajeta loze gdzie czeka szampan w kubelku z lodem i usypany koks, zamawiam dziwkom cuba libre i gadamy przez chwile az przychodza ziomki yuppie, napierdoleni najlepszym szapanem i koksem ruszamy na parkiet, full zajebistych sztuk tanczy, wiec podbijam w swoich zajebistych ciuchach do jednej z niej i zajebistym usmiechem sprawiam ze uciera mi sie o chuja swoja elastycznie ruszajaca sie dupa, potem po jakims czasie tanca ona odwraca sie w moja strone i patrzy w oczy, zaczynamy sie calowac. biora ja na loze i mowie dziwkom zeby miejsca zrobily. potem przez godzine bajeruje ja i caluje sie od czasu do czasu. zapraszam ja do siebie, ale jest jedno ale. musi wziac swoja zajebista kolezanke. no to idzie tam do niej ,przewija jej o co chodzi i wracaja razem. wychodzimy z klubu, wioze je napierdolony koksem i alkoholem do mojej rezydencji. na miejsce robimy trojkacik i ruchamy sie do rana. potem wyrzucam je jak dziwki na chodnik z pozegnalnym kopem na dupe czy to sie kiedys zdarzy? watpie

Gość fhfhff
i siedzisz na kafeterii.... hehe

Gość krzyssiek1992
przeciez napisalem ze to sie raczej nie zdarzy

Gość barabarabab
hahaha marzenia sa po to by je realizowac. moze zagraj w totka

Gość taka se ja
przestań oglądać filmy to Ci szkodzi