Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Dil_Se

bóle pleców

Polecane posty

Witam, jestem w 25tyg ciąży i mam potężne bóle pleców. Przed ciażą miałam problemy z plecami, ale od początku ciąży utrzymywał mi sie ból w okolicy krzyża promieniujący na noge. Teraz od trzech dni cierpie na bóle krzyżowo - lędźwiowo, które niestety są tak silne że chwilami paraliżuje mnie, czasami nie moge wstać z łóżka ani się wyprostować. Bóle te promieniują mi w pachwiny. Boje się że może byc jeszcze gorzej i będę musiała leżeć do konca ciąży, a przede wszystkim ze to coś poważnego i że może coś mi się stać lub mojemu dzidziusiowi. Wizytę mam u lekarza dopiero w drugim tygodniu września.proszę powiedzcie mi czy to coś poważnego, czy powinnam bać się tych bólów???

ja mysle ze to raczej normalne, tylko masz moze slaby kregoslup i dlatego boli mocniej. tez mam problemy straszne z plecami. dla spokoju dryndnij do gina swojego

Dzięki... troche uspokoiłam się. Też mysle o tym żeby zadzwonić i on powie mi co mam robić.

Myślę, że nie masz powodu do obaw. Ja też miałam zawsze słabe plecy, bolały z byle powodu. I w ciąży niestety się to nasiliło.Teraz jestem w 36 tc i czasem jak zaboli to nogi się pode mną uginają :/