Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ddffas

Mój facet zwyzywał mnie...

Polecane posty

Gość ddffas

Od szmat, kurew i wylał na mnie szklanke z zimną wodą. Jestem w szoku. Co prawda ja pierwsza mu zawsze robie awantury, wyzywam go ale ja jestem kobietą więc on powinien zrozumiec.

Gość greta.....
ja tez nie chcialabym zab mnie wyzywala osoba ktora mi jest bliska i nie ma tu znaczenia czy jestes kobieta niby to daje ci prawo do awantor i wyzwisk ? odplacil ci pieknym za nadobne wiec poczujesz sie tak jak on ,facet to tez czlowiek i tez ma uczucia ,moze nie zawsze ich rozumiemy czasem sie zloscimy ale faceci maja ten sam problem z nami wiec sory ale ...

Gość ddffas
Tylko kobiecie należy się szacunek. Jaka by ona nie była, nie wiem jak normalny facet może rzucac mięsem do kobiety. Gdyby mój facet robił zawsze to czego ja chce nie byłoby tego.

szacunek w zwiazku nalezy sie kobiecie zgadzam sie ale kobieta tez powinna szanowac swoja polowe...

Gość ddffas
Bo nie spodziewałam się tego po nim. Zaatakował mnie i zwyzywał. Teraz czuje się głupio i nie wiem co dalej z naszym związkiem, myśle że chyba powinnam go zakończyc.

Gość ddffas
Jednak awantury kobiety a awantury faceta to są innego. Jeśli mężczyzna je urządza to znaczy że kobieta nie może czuc się przy nim bezpiecznie, natomiast jeśli kobieta to jest całkiem inna sprawa.

Gość I_<3_me
Szacunek za szacunek, pierwsza zasada jakiejkolwiek znajomości...

Gość ddffas
Większośc kobiet które znam, moje siostre, moja ciotki mają takiego podejścia do tych spraw. Dlatego zastanawia mnie agresja mojego partnera wobec mnie, bo skoro teraz mnie nie szanuje to co mogłoby byc po ślubie.

zgadzam sie z tym że jeżeli teraz Cie nie szanuje to po ślubie tez nie bedzie, ale spójrz wpierw na siebie, to nie jest normalne, wzajemny szacunek musi byc inaczej to jest chora relacja

to widocznie to co zle wynioslas z domu... zgadzam sie ze jezeli facet nie szanuje kobiety to zle i nalezy sie zastanowic nad dalszym zwiazkiem, ale to dziala w dwie strony ..jezeli kobieta nie umie uszanowac mezszczyzny- on tez powinnien sie zastanowic nad zwiazkiem zwiazek polega tez na wzajemnym szacunku, jezeli tego w zwiazku nie ma to po co w ogole zyc ze soba

Gość ddffas
Po prostu mój facet kolejny raz nie zamknął za sobą drzwi gdy wyszedł z kuchni, poóźniej rozbił szklanke z herbatą że nerwowo już nie wytrzymałam. Zrobiłam mu już kolejną w naszym związku awanture, zwyzywałam go a on zaczął rzucac we mnie mięsem.

Widocznie zwróciłaś mu uwagę o jeden raz za dużo i czara goryczy się przelala. To prawda, w związku trzeba się szanować wzajemnie, inaczej związek nie będzie udany. Kiedy czujesz, że druga połówka traktuje Cię jak, za przeproszeniem, śmiecia to wybacz. ..

Gość KOZAKOWOMALE
ZOSTAW GO, z kim sie zadjesz, tylko szmacie sie tak robi,jestes nia??? MA CI W PYSK NAPLUC JESZCZE:-P

Gość nie dziwię się twojemu facetow
i, ode mnie już dawno dostałabyś w pysk.