Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Onazdziwionalaseczka

czemu faceci

Polecane posty

wola niskie kobiety ktore maja lekka nadwage niz wysokie szczuple laski .Zast mnie to jak cholera w jednym sensie staram sie to zrozumiec bo niskich i przygrubawych jest 95% a tych wysokich i szczuplych(nie chudych) szczuplych jest jakies 5% no ale powiedzcie...czy te rubenowskie ksztalty na prawde sa az takie sexiwiaze sie ztym cellulit ,rozsepy ,grube bardziej sie poca za czym idze smierdza,zazwyyczaj niskie maja krotkie nogi ,a czasem zdarza sie ze laska ma szersze ramiona i grubsze rece od faceta-czy to oby na pewno jest kwiintesencja kobiecosci kiedy kobieta jest bardziej rozbudowana niz facet?? nie jest wam glupio panowie miec wielka torbe.Tak naleze do tych szczuplych i wysokich panienek ,mam ladna twarz tak mi sie wydaje ale nigdy nie mialam takiego wziecia jak te grube male pulpaski ,moj maz twierdzi ze facecieraja niskie i grube bo takie sa latwiejsze ,boja sie wysokich laske no i pozatym 70% facetow w polsce sa dosyc niscy nie wiem ile wtym prawdy ale dlugo sie nad tym zastanwialam...jak to do choley jest:) i o co w tym chodzi

Gość a ile cm masz ?
?

mam 175cm i waze 57kg

Gość Pedowariat
Maskra, a czemy wy baby jesteście tak zazdrosne? Chude szczapy nie lubią grubych świń i na odwrót.

Gość bluebelll
napisz to po polsku bo nie bardzo idzie cie zrozumiec

Waze kolo 90kg, mam ponad 180cm wzrostu. Taka wysoka i szczupla kobietka byla by super, ale zdecydowanie obawial bym sie, czy mi sie nie polamie w trakcie zblizenia :D :D :D

Gość Zmarszczka na twarzy
Wiesz, nie każdy facet lubi chude laski, bo seks z taką to jak seks z kumplem. Tyłek kościsty, że można rękę połamać i do tego plecy z przodu.

Gość bluebelll
e tam nie połamał byś to kwestia pozycji i wyczucia , zawsze miałam facetów wysokich i dobrze zbudowanych nawet takich po 100kg i zyje

nie kazda szczupla laska ma plaski tylek i zero cyckow a ile jest grubych panienek z malymi cyckami multum to odpiero dziwinie wyglada laska tęga a cycka zero .Ja mimio ze jestem szczupla mam maly krągły tylek (nie plaski) ale nie wielki i cycki C wiec jest za co zlapac drodzy panowie chyba ze w powiedzeniu "jest za co zlapac tkwi jakis wiekszy sens pod postaci zwalek tluszczu"

faceci lubia kraglosci bardziej niz kosci.... to jest zakorzenione w ich podswiadomosci jeszcze z czasow jaskiniowcow :) nie mowie o laskach z nadwaga....ale o zgrabnej pannie z zaokraglonym bioderkiem i ladna piersia :D

Wyczuwam w Twoich postach mnóstwo jadu. Kiepsko, że nie jesteś tolerancyjna i do tego czepiasz się ludzi przy kości.

tak naprawde jestem facetem! hahah zaraz ide do lozka troche pochedozyc! Lubicie cygara albo shishe???

Zmarszczka na twarzy ty tez pojechalas o chudych i ty jestes tolerancyjna pozatym topik skierowany jest do facetow chyba ze jestes obojniakiem a nademna podszyw -jestem kobietą

Gość umierajaca z rozkoszy ;)
Onazdziwionalaseczka wez sie laska w leb puknij ja wychodze na ulice i widze same szczuple kobiety niewiele ma nadwage i ty chyba nie wiesz co znaczy nadwaga bo nadwaga to nie jest 60 czy 65 kg na 160 cm itp a po temacie widze ze jestes strasznie pusta mloda co maz cie nie docenia ze musisz sobie pojezdzic?? a powiem ci jeszcze inna pawda faceci wola sredniego wzrostu i z bardziej kobiecymi ksztaltami bo uwazaja ze takie panie sa sexy i maja za co w lozku zlapac a nie jakiegos dlugachnego wielkoluda bez ciala masa moich kolezanek wpada na pmysl zeby sie odchudzac a faceci w katku pukaja sie w czolo ze kobiety maja tak durne pomysly i wydaje im sie ze szczuplejsze beda piekniejsze dla faceta i niejednej wprost mowia ze niestety w rozmiarze XS czy S wygladaja asexualnie jesli sa sredniego wzrostu i wiess co nby bezatkla a taka glupia a ty co malzenstwo zbudowalas na wygladzie partnera tak?? pozatym co z tego ze kobieta moze nie wyglada jak modelka ale moze jest np cenionym i sznaowanym prawnikiem oosoba oczytana i niezwykle inteligentna ktorej taka wysoka chudizna to moze naskoczyc i facetowi bedzie latwiej zbajerowac zwykla prosta chudzine i widac zazdrosc bije z towjego posty bozesz jaka ja jestem piekna i cudowna ale nie za mna sie ogladaja a nie za toba bo moze wcale nie jestes taka fajna jak ci sie zdaje ja w swoich okresach zycia i bylam szczupla i mialam kragle ksztalty i wiesz co faceci wola kragle ksztalty bo ich to podnoeca bo jest kobiece i nie potrzebuja panny ktorej brakuje ksztaltow bo wypuklosci byc musza i kazdy ze znajomych moiwl ze korzystniej wygladalam "grubsza"

Nie gorączkuj się tak, bo Ci żyłka pęknie.

Gość nie zgadzam sie !!!!!!
ze swierdzeniem,,ze babki przy "kosci"sa spocone i smierdza potem.co za bzdety!ja jestem mala kulka 155 cm ,duzy cycek ale nie jestem gruba ale okragla.zawsze marzylam o tym zeby byc chuda i wysoka ale to nierealne jest ,wiec zaakceptowalam swoje krotkie nozki,ale jestem bardzo zadbana,na powodzenie nie narzekam,zawsze mialam facetow 180 cm wzrostu i wiecej.

ja nie mam nadwagi....mam ladnie wyrzezbione miesnie , zgrabne nogi i fajne piersi, ale czulam sie grubo ( 60kg przy 166) i zaczelam sie odchudzac...kazdy moj znajomy pukal sie w czolo i pytal czy zwariowalam?! nie narzekalam nigdy na powodzenie....ladna buzia i charakterem zjednywalam sobie facetow...a teraz dowiedzialam sie ze i biodro i piers byly ok :D

ja wole kobiety 0d 165 do 175... nie chude...ale tez nie grube.... z seksownymi kraglosciami. zadbane z ladna buzia.... kraglosci sa sexy :)

i kobiece ksztalty to nie tylko pupa i piers ale kraglutkie biodra na co chudzny mowia ze niby to sa wystajace boczki ktorzych nalezy sie pozbyc i okraglutki apetyczny brzuch a nie wklesla soczewka czy plaska deska a nie daj boze juz wystajaca kosc biodrowa czy zebra i kragle uda a nie kijki cala sylwetka musi byc nieco bardziej kragla jak np u monicci belluci

nie wieddzialam ze jestescie facetami,grube desperatki musza sie wypowiedzieć bo nie mogą wytrzymac ze ktos w koncu odwazyl napisac sie prawda ,tak jak pisze wypowiadac sie maja panowie a nie <grube> panie:D

a na koniec wiekszosc facetow w nosie ma celulit i rozstepy nawet nie wie jak to wyglada i nie patrzy na kazdy cm kobiecego ciala tylko ogolnie na sylwetke czy jest kobieca i ma proporcje tylko kobiety wydziwiaja i jedna przez druga sie przescigaja a same nie wiedza w czym bo nie od dzis wiaodmo ze kobieta inaczej postrzega kobiecy wyglad niz facet

wiec sie wypowiadam. wole figure lopez niz megan fox. lubie sexi ksztalty bardziej niz kanciate biodra i zebra....wole pelny biust niz miseczke A. wole kraglutka sexi pupe niz plaska deske....

Onazdziwionalaseczka a twoj post i twoje wypowiedzi tlyko siwdcza o tobie i o tym jak cie to boli ze sie zainteresowaniem nie cieszysz to sobie musisz podniesc jakos poczucie wartosci i wyzwac szczuple kobiece panie od grubasek moze popatrz w lustro moze zastanow sie nad swoim charakterem to znajdziesz odpowiedz na swoje frustracje a oprocz czegos takiego jak wyglad jest jeszcze wrodzona charyzma i sexape'l ktory jest niezalezny od figury i to trzeba miec bo tego sobie nie wyciwczysz nie wydietkujesz itd

Gość autorkatemtu
no to powiem inaczej megan fox ma duzy biust i jest szczupla:) jestes kretynem i tyle ci powiem maćkov i jeszcze do tego ruskim sowieta ,Jak patrze na twoj ryj widze pomarszczonego ułoma i wygladasz jakbys byl w typie geja

Onazdziwionalaseczka a 57 kg na 175 cm to troszke za malo przytyj do 63-65 to moze w koncu sie ktos toba zainteresuje jak az tak cie boli brak adoracji

lubie jak facet lize mi moje 90kg cialko przy 162cm:) mmm

megan fox i duzy biust ok... ale popatrz na pupe.poczytaj o tym ze przez non stop stosowane diety wypadaja jej wlosy! jestes kretynem/kretynka i nazywaj mnie sowieckim gejem.... slala mi to :P