Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Carna

Lubię ból, czy to normalne?

Polecane posty

Gość guardian_angel_boy
No to wszyscy już się znamy ). NEIN, tak, wolę jak nade mną się znęca, jakkolwiek to nie brzmi. No tak, blizny nikomu się nie podobają... Carna, dziękuję. Twoje imię też jest ładne. Biedna, pognaj trochę tego Twojego, jak nie chce pieścić :p

Gość Carna
Zastanawiające, ale jak już wspomniałam nie mam na kim ćwiczyć, więc sobie tego wyobrazić nie mogę...

Gość guardian_angel_boy
NEIN, aktywni też są, całkiem sporo... Tylko trzeba uważać, bo niektórzy to bardziej psycho-sadyści, którzy niewiedzą kiedy przestać.. Można źle skończyć, jak nie zna się czyichś limitów.

Gość Carna
Gabriel, masz rację... Trzeba coś z tym zrobić :D. A blizny? Nie wyobrażam sobie żeby coś takiego mogło mi przeszkadzać...

Gość NEIN
Blizny się nie podobają, ale zrobienie ich, to co innego... Może wiele osób boi się spróbować. Nie wiem.

Gość NEIN
Ja się nigdy jeszcze nie spotkałam, żeby ktoś to lubił.

Gość Carna
Wszystko można polubić lub znielubić. Podoba Wam się utwór: The Offspring - Why Don't You Get a Job

Gość guardian_angel_boy
NEIN, ja spotkałem się z "tą drugą stroną", z tzw. 'sadystą'. Nawet byłem w związku - burzliwym, ostrym, szalonym i... strasznie krótkim. Pozwólcie, że jako komentarz do tego, wyrażę się metaforycznie -wzbijało się na skrzydłach i miało trudne lądowanie. Robię się sentymentalny i dziwnie gadam, zły znak :P Carna, zawsze możesz poćwiczyć na mnie :P

Gość Carna
Oj Gabriel, ja bym się bała na Twoim miejscu^^ Jestem nieobliczalna...:) Czasem.

Gość guardian_angel_boy
Carna, nie szkodzi. Tym lepiej... Ten dreszcz oczekiwania, co się wydarzy.. :P Piosenki nie miałem okazji jeszcze słyszeć. A ogólnie Jaki gatunek muzyki lubicie najbardziej?

Gość Carna
Nie kuś mnie ; ) Na pewno słyszałeś. Chyba, że teraz przesłuchałeś i uznałeś że nie słyszałeś;). Punk Rock; Blues; Reggae; Polski Rock. ;)

Gość guardian_angel_boy
Wyżyłabyś się za wszystkie czasy! :P Dobra, już przestaję i milczę.. Ja najbardziej rock, dark industrial, trochę metalu, ale nie heavy, i troche klasyczniej - kocham pianino

Gość guardian_angel_boy
NEIN, gdzie się podziewasz, nasza siostro? :P

Gość Carna
No już ciiii... Bo faktycznie zaraz tam do Ciebie przyjdę i poproszę żebyś mi zrobił krzywdę a w zamian ja Tobie zrobię krzywdę;) Czyli taki twardy facet z elementami miękkiego chłopczyka? Też uwielbiam czarno białe nutki.

Gość Carna
Sylwia zasnęła :)

Gość guardian_angel_boy
No to byłby sprawiedliwy interes :P Mam duże łóżko i obok mnie nikogo nie ma, więc jak chcesz zapraszam, poduszek i kołdry starczy! Porozmawiamy przy świetle gwiazd za oknem... o tych naszych interesach. Hm.. nie pozwalający pomiatać sobą w dzień, a w nocy zmieniający się w bardziej uległego :P "prawie" jak wampir. Asiu, obawiam się, że masz rację co do Sylwii.

Gość podoba mi się to^^
Hah, to uprawianie sexu z tobą mysiałby być przyjemne ^^ :classic_cool:

Gość foreverełeendeverełe
a z twoją Pojson to juz nieprzyjemne :(?:classic_cool: :D

Gość Carna
Ohh jaka romantycznie drapieżna wizja... Mniam...^^ Czuję, że byśmy się dogadali... Ja niestety zbieram się lulać. Tobie też radzę, bo jutro będziesz wyglądał jak zombie (czyli jak ja). Życzę Ci spokojnej nocy i kolorowych snów. A co do tego o czym pisałeś wczesniej (stany depresyjne) to mogę Ci powiedzieć żebyś się nie łamał i przenigdy się temu nie poddawaj. Pamiętaj, że jest cała masa ludzi którzy mają dużo gorzej niż my... Już po tej krótkiej rozmowie mogę wywnioskować, że niegłupi chłopak jesteś. Także życzę pogody Twego drapieżnego ducha i na dobranoc gryzę w ucho :) Paaaa:*

Gość guardian_angel_boy
Tak, chyba też spróbuję już iść spać... Bardzo miło mi się z Tobą rozmawiało. Też uważam, że jesteś inteligentna. Widzisz, dobrze, że założyłaś temat okazało się, że inni "tego typu" też istnieją. Na dobranoc gryzę w szyję. (zostawiając ślad na złość Twojemu, bo Cię nie pieści tak jak chcesz) :*

Gość podoba mi się to^^
haha szkoda że juz idziesz spać :( a ja juz się napaliłam!! XD sex + ból achh..nie ma nic przyjemniejszego XD Foreverendele moja Pojson siedzi wlnie obok mnie i czeka na jakąś szybka akcje z mojej strony XD :classic_cool:

Gość foreverełeendeverełe
przekrecilas moj psełdonimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :classic_cool: :O twoja Pojson wg twittera śpi albo sie bawi z chowanego z ollim :classic_cool: :D

Gość podoba mi się to^^
haha to sobie trzeba było wybrać latwiejszy pseldonimXD hah wcale nie bo siedzi obok XD chowa się przed ollim u mnie pod łuzko :classic_cool: XD

Gość wajlenc fetisz
Mnie tam blizny podniecają. Kocham bmezine. com :classic_cool: Uwielbiam blizny u facetów - nie koniecznie po oparzeniach, ale po ranach, wypadkach itd. Sama mam też sporo blizn, większosć znajomych nie wie o ich istnieniu. Lubię ból, na nudnych spotkaniach lubię np. przecinać sobie kartkami skórę między palcami, żeby się zrelaksować. Nie ostentacyjnie, żeby nie zwracać na siebie uwagi. Mam w doopię, że być może jestem dla niektórych obrzydliwa. 🖐️ Większośc ludzi też mnie obrzydza swoim pustostanem umysłowym :classic_cool: W liceum spotkałam faceta, który się ciął, a nie było jeszcze tej mody na imoł itd. Niesamowite wrażenie odkryć, że ktoś jest taki sam jak my.

Gość 7br
tez kocham blizny. przyciagaja moja uwage, uwielbiam glaskac ich nierownosci, obserwowac zmienna fakture i miejsca , w ktorych ich kolor odcina sie od skory, a potem znowu w nia wtapia, lagodnie powraca.. nawet rozstepy kocham.. w moich bliznach uwielbiam obserwowac dzien po dniu jak sie zmieniaja ich granice, jak na nowo wchlania je skora poza tym lubie bol kiedy mam okres, lubie wbijac sobie paznokcie i inne rzeczy - pod paznokcie, wyginac palce, kosci, wykrecac nadgarstki, mocno sciskac skore na przedramionach i udach, az mam since, w komunikacji miejskiej wpadac na porecze, rozciagac sie do bolu i miec kontuzje podczas sportu

Gość gość
Jesteś popier/doloną masochistką i tyle.

Gość ...

awwww nie tylko ja to lubię ^^