Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kicia4356

palę za sobą mosty,czy jestem normalna?

Polecane posty

Gość kicia4356

Przyznam się,miałam kilku facetow przed moim obecnym partnerem życiowym.No,dobra czterech ,z żadnym nic nie wyszło,jeden zginął w wypadku samochowym:(,mam ciezkie przezycia z facetami,jeden mnie bił,a dwoch pozostałych nie lubiło mojej rodziny i były spiecia dlatego sie rozstalismy.Jak na dwadziesta kilka lat troche przeszłam,mam przez to nerwice żołądka ,zespół jelita drażliwego.Wiadomo,ze bedac z kazdym z moich byłych,ich znajomi tez byli moimi znajomymi.Jednak kiedy sie zwiazki konczyły,urywałam kontakt z ich znajomymi,chociaz nawet sie lubilismy z niektorymi.Totalnie paliłam za sobą mosty,wiem,ze jestem troche wredna,bo oni nadal chcieli sie ze mna spotykac itd,mimo wszystko,a ja po prostu ich zlewałam,kilku ktorzy probowali ze mna nawiazc kontakt przez neta zablkowałam na naszej-klasie.Niektorych pousuwałam ze znajomych na naszej -klasie i zmieniłam numer telefonu,bo mi truli tyłek.Tylko teraz okazało,sie ze mam bardzo mało znajomych,,,:(czy to normalne,ze po zakonczonym zwiazku,pale za soba mosty?:(

Gość kicia4356
podswiadomie robie to chyba,bo nie chce by mi o tamtych bylych przypominali,chce zyc nowym zyciem,a i nie chce by mój obecny wiedział ilu miałam przed nim,a tak by sie pewnie od tamtyh znajomych podowiadywal

Gość kicia4356
totalnie odcinam kontakt z wszystkimi tamtymi ludzmi ...

Myślę , że powinnaś zrobić sobie sama w głowie selekcję. Pomyśl kogo lubisz z tych znajomych a kogo znałaś tylko dlatego , że byłaś z nim powiązana przez swojego faceta. Na pewno to co robisz nie jest normalne. Chociaż jeśli ta mała gromadka przyjaciół jest jak złoto , to po co na siłę ją powiększać? :)

Gość do autorki....
Uciekasz przed czymś czego się obawiasz, ale to ucieczka donikąd. Myślę, że zależy ci na obecnym partnerze i boisz się jego reakcji. Nie wiem, czy doświadczenia, jakich zaznałaś są zgodne z twoim sumieniem, czy chodzi o przemoc ...coś wbrew twojej woli. Chcesz wyprzeć z pamięci niemiłe wspomnienia, lecz nie wyprzesz ich osobom, które o nich wiedzą. Palisz za sobą mosty, ale czy robisz coś w tym kierunku, żeby walczyć ze swoim problemem, żeby sobie pomóc, ucieczka ci niewiele da, a właściwie, nie wiem czy ci nie zaszkodzi. Zbyt mało szczegółów podałaś i trudno powiedzieć coś konkretnego.

Gość kicia4356
poblkowałam wszystkich na gg,n-k,nie chce by znajomi moich byłych mnie podgladali i przypominali mi o moich nieudanych zwiazkach,wiem,ze ci ludzie sa na mnie wkurzeni,ale co tam moje zycie,ja zdecydowałą spalic mosty wszystkie i juz...zaczynam od nowa zycie.nie chce by mo chłopak wiedział wszystkie informacje o mnie

Gość popopo1234
a moim zdaniem jestes z lekka wwredną zołżą

Gość Hshshdhdhd

Ja też tak robię i dzięki temu mam tylko najbliższe osoby przy sobie

Gość gosc

Jesteś normalna pamiętaj jest powiedzenie hell is other people 

Gość Karola

a ja sobie stymuluję codzinnie cipkę 😊